یكی از رایجترین سسهای
پاستاسس آلفردو است كه طرفداران زیادی هم دارد.
مهم نیست كه از چه نوع
پاستایی استفاده میكنید اما برای
پاستابا مرغ معمولا
پاستاهای فنری مناسبتر هستند.
مواد لازم:
پاستا 500 گرمكره نیم پیمانه
سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده)
جعفری اندكی برای تزئین
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن
پاستارا اضافه كنید.
در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر میشوند. بگذارید تا
پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید.[عجله نكنید باید هنوز طرز تهیه سس آلفردو را هم برایتان بگوئیم]
همزمان با ریختن
پاستاها درون آب، در تابهای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند.
پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
سس آلفردو:
درست كردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمیبرد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقیقه است.
مواد لازم:
كره یك چهارم پیمانه
خامه یك پیمانه
سیر یك حبه (خرد شده)
پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
جعفری تازه یك چهارم پیمانه (ریز شده)
طرز تهیه:
كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.