کرم پودر پسته، شیرینی

کرم پودر پسته، شیرینی

طرز تهیه شیرینی و کیک خوشمزه کرم پودر پسته
مواد لازم:

خامه ‌فرم‌گرفته: 350 گرم
شیرعسلی: 75 گرم
زرده تخم‌مرغ: پنج عدد
وانیل: یك قاشق چای‌خوری
پودر پسته: 125 گرم
ژلاتین: 10 ورق
مربای پوست پسته: 150 گرم
شكر: 75 گرم

 

روش تهیه:

1. ابتدا زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیل را با هم می‌زنیم تا پف كنند، شیر عسلی را به مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم تا كاملا مخلوط و یكدست شوند. بهتر است این كار را روی بخار آب جوش انجام دهیم تا زرده‌ها بپزند. مایه زرده را با خامه فرم گرفته، مخلوط می‌كنیم. ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده تا نرم شوند سپس داخل ظرفی فلزی قرار داده و روی بخار آب می‌گذاریم تا ذوب شوند.

 

2. ژلاتین را به مواد اضافه كرده و همه را با هم مخلوط می‌كنیم.

 

3. مایه دسر را دو قسمت كرده، نیمی از آن را با مربای پوست پسته و نیمی از آن را با پودر پسته مخلوط می‌كنیم. اگر تمایل دارید از چنین قالبی كه در تصویر می‌بینید استفاده كنید، یكی از كرم‌ها را در یك طرف قالب ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد سپس آن را از یخچال خارج كرده و قسمت جدا كننده قالب را برمی‌داریم و مایه كرم دوم را كنار كرم اولی می‌ریزیم و كرم را دوباره در یخچال می‌گذاریم تا ببندد. سپس آن را با مربای پوست پسته و چغاله پسته تزیین می‌كنیم.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان