ramazan
ramazan

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه
آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۳۰ دقیقه
مجموعاً: ۳۵ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر

 روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
 پیاز خرد شده ۱ و نیم فنجان
 سیر ریز شده۴ حبه
 زیره سبز آسیاب شده۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تازه آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
لوبیا سیاه۴ و نیم فنجان
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده۱ فنجان
آبِ گوشت۴ فنجان
کدو حلوایی (کنسرو، پوره)۱و نیم فنجان، ۴۵۰ گرم
خامه ترش (برای تزئین)به مقدار دلخواه
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین)
به مقدار دلخواه
 
 

لوبیا سیاه ۴ و نیم فنجان (۱ قوطی یا ۴۵۰ گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)

 طرز تهیه:
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی ۶ لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.

طرز تهیه سوپ کدوحلوایی با لوبیا سیاه

لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.

اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.

سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.

گردآوری: اختصاصی ناز وب

www.nazweb.ir


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان