مواد لازم : برای ۴ نفر
روغن زیتون | ۲ قاشق سوپخوری |
پیاز خرد شده | ۱ و نیم فنجان |
سیر ریز شده | ۴ حبه |
زیره سبز آسیاب شده | ۱ قاشق سوپخوری |
فلفل قرمز تازه آسیاب شده | ۱ قاشق چایخوری |
لوبیا سیاه | ۴ و نیم فنجان |
کنسرو گوجه فرنگی بدون آب، خرد شده | ۱ فنجان |
آبِ گوشت | ۴ فنجان |
کدو حلوایی (کنسرو، پوره) | ۱و نیم فنجان، ۴۵۰ گرم |
خامه ترش (برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
دانه کدو حلوایی (بو داده، برای تزئین) | به مقدار دلخواه |
لوبیا سیاه ۴ و نیم فنجان (۱ قوطی یا ۴۵۰ گرم) (کنسرو، شسته و خشک شده)
طرز تهیه:
پیاز، سیر، زیره سبز، پودر فلفل قرمز و فلفل سیاه را داخل روغن در یک قابلمه ی ۶ لیتری بریزید و روی شعله ی متوسط قرار دهید تا پیاز نرم شود و شروع به قهوه ای شدن کند.
لوبیا سیاه، گوجه فرنگی، آبِ گوشت و کدو حلوایی را داخل آن ریخته و هم بزنید. سپس به مدت ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که آنقدر غلیظ شده باشد که پشت یک قاشق را بپوشاند با در باز روی شعله بجوشانید و گاهی هم بزنید.
اگر سوپ تندتری می خواهید، به همین شکل سرو کنید. برای له کردن از یک گوشت کوب برقی استفاده کنید تا سوپ را کاملاً و یا تا حدی له کند. یا سوپ را در یک مخلوط کن معمولی بریزید و پوره کنید. مواظب باشید که زیاد آن را پر نکنید، زیرا سوپ داغ است.
سوپ را با خمیر ترش و دانه های کدو حلوایی بو داده تزئین کنید و سرو کنید.
گردآوری: اختصاصی ناز وب