با دستور تهیه میرزا کدو یا همان میرزا قاسمی به جای بادمجان در این بخش یک غذای جدید به سفره رنگارنگ خانه اضافه کنید.
مواد لازم :
کدو سبز 500 گرم
تخم مرغ 2 عدد
سیر 1 بوته
روغن به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده میکنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت میدهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف میریزیم.
تخممرغ ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ میکنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکنید. در مرحله آخر رب گوجه فرنگی و سیر و تخممرغ را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به کدوها اضافه میکنیم.