طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی

برای تهیه فرنی نشاسته حتما باید با آب سرد حل شود اگر با آب گرم حل کنید گلوله می شود و فرنی شما خراب می شود.

مواد لازم:
نشاسته 1 پیمانه
آب سرد 1 پیمانه
شیر 4 پیمانه
شكر یك و نیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
مغز هل كوبیده 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
نشاسته را با یك پیمانه آب مخلوط و حل كنید یا اینكه نشاسته را در یك پارچه مَلمَل یا تنظیف بریزید و داخل یك پیمانه آب قرار دهید. سپس شیره آن را بگیرید تا اگر مواد خارجی در نشاسته باشد به این صورت گرفته شود. نشاسته حل شده را با دو پیمانه شیر مخلوط كنید و روی آتش ملایم بگذارید و با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا گلوله نشود. بقیه شیر را به تدریج با نشاسته مخلوط كنید و مرتب هم بزنید. سپس شكر، گلاب و مغز هل كوبیده یا وانیل را به آن بیفزایید و هم بزنید. وقتی خوب غلیظ شد، آن را امتحان كنید یعنی با كفگیر روی آن خطی بكشید؛ اگر جای كفگیر به جا ماند، فرنی آماده است. سپس آن را در ظرف های یك نفره یا در یك ظرف بزرگ بریزید و روی آن را با خلال پسته تزیین كنید.

نكته: در صورت تمایل می‌توانید به جای هل كوبیده از نصف قاشق چایخوری وانیل استفاده كنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان