ramazan
ramazan

طرز تهیه پوره گوشت با لوبیا

طرز تهیه پوره گوشت با لوبیا

در پخت این پوره می‌توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ یا بوقلمون نیز استفاده كنید همچنین می‌توانید به جای لوبیا سبز از باقلای بدون پوست استفاده كنید (البته در صورت عدم حساسیت كودك)…

مواد لازم:
گوشت گوسفندی بدون چربی 115 گرم
سیب‌زمینی 115 گرم
هویج 115 گرم
لوبیا سبز 75 گرم
سبزیجات معطر خشك (گشنیز و جعفری) به مقدار كم
آب یك‌دوم فنجان
(350 میلی‌لیتر)

طرز تهیه:
گوشت را پس از شستن، به صورت قیمه‌ای خرد كرده و هر گونه چربی و رگ و ریشه را از آن جدا كرده و دور بریزید. سیب‌زمینی و هویج را پوست كنده و غلاف‌های لوبیا سبز را از آن جدا كنید،‌ سپس همه سبزیجات را خرد كنید. گوشت را به همراه سیب‌زمینی،‌ هویج، سبزیجات معطر خشك و آب در قابلمه كوچكی ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا مخلوط بجوش بیاید، بعد در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید مواد به آرامی بجوشند تا گوشت و سبزیجات كاملاً‌ بپزند. لوبیا سبز را به مواد افزوده و پس از گذاشتن در قابلمه،‌ اجازه دهید كه مخلوط به مدت 10 دقیقه دیگر نیز به آرامی بجوشد تا لوبیا‌ها كاملاً‌ نرم شوند(زمان پخت بستگی به پخت كامل لوبیا دارد و ممكن است زمان بیشتری مورد نیاز باشد).مخلوط پخته شده را در دستگاه غذاساز ریخته و یا آن را له كنید تا به صورت پوره‌ای با بافت مورد نظر شما درآید، سپس با قاشق، مقدار كمی از آن را در كاسه‌ای ریخته و پیش از دادن پوره به كودك،‌ درجه حرارت آن را امتحان كنید. باقیمانده غذا را در ظرف دربسته ریخته و در یخچال قرار دهید و آن را حداكثر تا 24 ساعت به مصرف برسانید.

نكته:
1ـ این دستور دارای 498 کیلوکالری انرژی، 5/17 گرم کربوهیدرات، 35 گرم پروتئین و 32 گرم چربی می‌باشد.
2ـ با این مقدار مواد،‌ یك و هفت هشتم فنجان (450 میلی‌گرم) پوره تهیه می‌شود.
3ـ در پخت این پوره می‌توانید به جای گوشت گوسفند از گوشت مرغ یا بوقلمون نیز استفاده كنید همچنین می‌توانید به جای لوبیا سبز از باقلای بدون پوست استفاده كنید (البته در صورت عدم حساسیت كودك)
4ـ این پوره قابل فریز كردن می‌باشد.

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان