سمبوسه گیاهی و روش تهیه آن

سمبوسه گیاهی و روش تهیه آن

طرز تهیه یک سمبوسه متفاوت و خوشمزه گیاهی

 

آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

 

مواد لازم برای 5 نفر :
سیب زمینی آبپز و نگینی شده     4 عدد
قارچ نگینی شده      1 بسته
هویج آبپز و نگینی شده      2 عدد
جعفری ساطوری شده     1 بسته
پیاز بزرگ و نگینی شده     1 عدد

 

طرز تهیه :
مواد بالا را جدا گانه تفت ميدهيم و يك قاشق مربا خورى پودر كارى و مقدارى فلفل و نمك مى زنيم سپس همه را مخلوط ميكنيم.

 

بعد از سرد شدن لاى نان بريده شده به طور دلخواه مى پيچيم و سرخ ميكنيم.
سس سمبوسه بستگى به ذائقه خودتان دارد كه تند باشد يا نه .

 

طرز تهیه سس سمبوسه:
كمى رب گوجه، فلفل قرمز، كمى شكر و كمى سركه را باهم مخلوط می کنیم. بعضى ها هم تمرهندى را آب كرده و اضافه ميكنند.

 

من چون نان ها كوچك بود نشد سمبوسه ها را سه گوش بپيچم .

 

دیگر مطالب مرتبط


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان