میتوانید از قسمت زیر طالبی یك دایره به قطر 2 سانتیمتر جدا كرده و قسمتهای داخل طالبی و تخمههای آن را با قاشق كوچك بیرون آورده و یك شمع كوتاه داخل آن قرار داده و برای تزیین روی میز شام قرار دهید…
مواد و ابزار لازم:
طالبی سفت كاملا، گرد و سالم 1 عدد
چاقوی حكاكی 1 عدد
طرز تهیه:
ابتدا سر طالبی را به عنوان مركز كار قرار دهید.
گلبرگهای بادامی شكل كوچك دورتادور مركز طالبی با چاقو ایجاد كنید. تیغه چاقو به صورت مایل گرفته شود و از هر دو طرف برش دهید و قسمت اضافی را بیرون آورید.
ردیف دوم مابین گلبرگهای ردیف اول به صورت لوزی نوك تیز زده شود. قسمت پایین لوزی كشیدهتر و تیزتر باشد. این ردیف كه تمام شد، برای ردیف سوم دوباره گلبرگهای بادامی شكل كمی بزرگتر از ردیف اول تكرار شود.
ردیف چهارم هم مثل ردیف دوم لوزی زده شود.
میتوانید از قسمت زیر طالبی یك دایره به قطر 2 سانتیمتر جدا كرده و قسمتهای داخل طالبی و تخمههای آن را با قاشق كوچك بیرون آورده و یك شمع كوتاه داخل آن قرار داده و برای تزیین روی میز شام قرار دهید.