ـ این سوپ (سوپ سرد) مخصوص فصل گرما (تابستان) میباشد كه از طعم و مزه خوبی برخوردار است…
مواد لازم:
گوجهفرنگی 4 عدد
فلفل تند 1 عدد
فلفل دلمهای 1 عدد
نمك و فلفل به میزان لازم
خردل یكدوم قاشق چایخوری
پیاز 1 عدد نگینی خرد شده
سیر 1 حبه، پوره شده
خیار(باپوست) 1عدد، حبهای خرد شده
سركه 2 قاشق سوپخوری
شكر 1 تا 2 قاشق سوپخوری
ریحان و گشنیز 1 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
مواد فوق را در سه مرحله در مخلوطكن یا غذاساز بریزید تا به صورت یكدست در آید سپس روغن زیتون را به تدریج اضافه و پس از اتمام دستگاه را خاموش نمایید. كمی از سبزیجات نگینی خرد شده را داخل سوپ را با كمی سس مایونز مخلوط نموده روی سوپ قرار داده سپس همراه با یخ سرو نمایید. در صورت دلخواه میتوان آب گوجهفرنگی را به میزان لازم به سوپ فوق اضافه نمود. در صورت دلخواه میتوان یك تا دو قاشق سوپخوری سس گوجهفرنگی را به سوپ سرد فوق اضافه كنید. در صورت دلخواه می توان پیازچه خرد شده را جایگزین پیاز نمود.