کاناپ پنیر و فلفل با آرد سیب زمینی

کاناپ پنیر و فلفل با آرد سیب زمینی

1- در صورت دلخواه میتوانید از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید…

مواد لازم:

آرد سیبزمینی 50 گرم
آرد 125 گرم
نمک میوه 1 قاشق چایخوری
کره 50 گرم
شیر 3 قاشق سوپخوری
رب 2 قاشق سوپخوری
زیتون چرخشده 50 گرم
پنیر سفید
فلفل دامهای سبز و قرمز از هرکدام یک عدد
جعفری در صورت دلخواه
قالب دلخواه در 3 سایز

طرز تهیه:
آردها و نمک میوه را مخلوط کنید بعد کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کره جذب مواد شود سپس شیر و رب را اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید در آخر زیتونهای چرخشده را اضافه کنید سپس خمیر را با وردنه باز کنید و آنرا با قالب گرد و یا قالب مورد نظرتان قالب بزنید بعد آنها را در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قراردهید تا بپزد بعد از سرد شدن نانها پنیر را با قالب کوچکتر قالب بزنید و روی نان پخته شده قرار دهید بعد فلفل دلمهای را نیز با قالب کوچکتر قالب زده و آنرا نیز روی پنیر قراردهید در صورت دلخواه میتوانید مقداری جعفری میان نان و پنیر قراردهید.

نکته آشپزی:
1- در صورت دلخواه میتوانید از پنیر ورقهای نیز استفاده کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان