کوکوی عدس

کوکوی عدس
کالری کل غذا: ۶۰۰کیلوکالری- هر دونه کوکو تقریبا" ۶۰ تا. می شه گففت غذا رژیمی و البته سلامت محوره

مواد لازم :
عدس : نیم لیوان
فلفل دلمه ای :  یه نصفه
پیاز : ۱ عدد
تخم مرغ  : ۲عدد متوسط
 پنیر صبحانه  : ۵۰ گرم
پودر آویشن  : ۱ قاشق چایخوری
فلفل٬ نمک و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن کانولا : ۱ قاشق

طرز تهیه :
– عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم.
سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.

– عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه.

– پیاز رو رنده می کنیم.

– عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.

 – کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم .

– بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم.   

– وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه .
 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان