طرز تهیه پیتزا باگت

طرز تهیه پیتزا باگت

سس مارینارا یک سس ایتالیایی که متشکل از گوجه فرنگی ،سیر،پیازوسبزی معطر می باشد….

موادلازم:
پنیر موزارلا= ۱/۲ فنجان خرد شده
سس مارینارا =۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
باگت= ۱عدد
پونه کوهی و نمک وچاشنی لیمو و فلفل= به میزان دلخواه
پپرونی یا ژامبون یا تکه های مرغ باقی مانده از غذای قبل یا سبزیجات پخته شده =نصف فنجان

نکته:سس مارینارا یک سس ایتالیایی که متشکل از گوجه فرنگی ،سیر،پیازوسبزی معطر می باشد.

طرز تهیه:
باگت را از عمودی به ۲ قسمت تقسیم میکنیم(از نان فرانسوی نیز میشود استفاده کرد).روی هر تکه ۱یا ۲قاشق سس پخش می کنیم.نیمی از پنیر،پونه،گوشت یا سبزی مورد استفاده به دلخواه و بقیه پنیر را روی باگت می چینیم و با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر می گذاریم.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان