طرز تهیه کیک آویشن با خامه وانیلی

طرز تهیه کیک آویشن با خامه وانیلی

دستور تهیه کیک خوشمزه آویشن با خامه وانیلی . نوش جان

 

کیکی که با سبزیجات معطر همانند آویشن و اسطوخودوس درست شود، کمی عجیب اما هیجان‌انگیز است. گویا دم‌نوش گیاهی می خورید که عطر و طعم جدید و جالبی دارد. برای اینکه این کیک بیشتر هویت کیک بودن خود را حفظ کند، خامه وانیلی روی آن بمالید و سپس سرو کنید.

    تعداد: 16 نفر
زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 30 تا 40 دقیقه
زمان سرد شدن: 10 دقیقه

مواد لازم

سه پیمانه آرد کامل (375 گرم)
دو پیمانه شکر (380 گرم)
یک قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک
1.5 قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر
1.5 قاشق چایخوری پودر اسطوخودوس
نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
یک پیمانه روغن نارگیل
یک پیمانه شیر کامل
3 عدد تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
برگ آویشن

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. کف قالب را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، یک قاشق غذاخوری آویشن، نمک، بیکینگ پودر، اسطوخودوس و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کنید.

3.    در یک کاسه بزرگ دیگر، روغن، شیر، تخم مرغ ها و سرکه را با هم مخلوط کنید. مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه که کاملا مخلوط شدند، آنها را درون قالب بریزید.

4.    آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شود. سپس به مدت 10 دقیقه روی توری فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود. روی آن خامه وانیلی بریزید و در آخر برگ تازه آویشن بپاشید و سرو کنید.

خامه وانیلی

مواد لازم

225 گرم خامه
5 قاشق غذاخوری پودر قند
یک قاشق چایخوری وانیل
شیر کامل

طرز تهیه

1.    در یک کاسه کوچک، خامه، پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز، شیر را اضافه کنید تا غلظت آن به اندازه ای که می خواهید برسد.

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان