طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان

روش آماده سازی و طبخ ماهی تیلاپیا با پنیر پارمسان . نوش جان

 
مواد لازم:

فیله ماهی تیلاپیا : 4 عدد
پنیر رنده شده پارمسان : 3/4 فنجان
فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم

طرز تهیه:

1. فر را از پیش روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم میکنیم (200 درجه سانتیگراد).

 

2. پنیر پارمسان، فلفل قرمز، و جعفری در یک ظرف کم عمق و با نمک و فلفل خوب مخلوط می کنیم.

 

3. فیله تیلاپیا به وسیله یک برس به روغن زیتون آغشته کرده ودر مخلوط پنیر پارمسان قرار داده تا هر دو طرف ماهی را بپوشاند.

 

4. فیله های آماده را داخل سینی فر که که ته آن را با آلومینیم پوشاندیم گذاشته و به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار می دهیم.

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان