روش پخت پیراشکی قلبی

روش پخت پیراشکی قلبی

دستور تهیه شیرینی یا کیک پیراشکی به شکل قلب

 

مواد لازم برای خمیر :

تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/4 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
ارد1 و 1/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل پیراشکی :

گوشت چرخ شده 100 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ریز شده 2 قاشق
قارچ ریز شده 3 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق
رب گوجه 2 قاشق
روغن مقداری، نمک،
فلفل
زردچوبه
آویشن به مقدار دلخواه

طرز تهیه خمیر :

1. زرده ها رو با مفتول سیمی زده بعد شیر ، روغن ، بکینگ پودر و نمک را اضافه ودر آخر آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد و رویش را پوشانده ودر یخچال به مدت 1 ساعت قرار می دهیم .

 

طرز تهیه مواد داخلی :

1. پیاز رو تفت داده ، گوشت رو اضافه کرده تا تغییر رنگ بده ، بعد قارچ فلفل و رب وادویه ها ودر آخر جعفری و کمی اب ولرم تا مواد پخته و آماده شود.

2. بعد خمیر رو به ضخامت 2 تا 3 میل باز کرده و قالب قلب گذاشته واژ مواد داخلش قرار داده و نیمه ی دیگر خمیر رو رویش قرار داده و با سفیده تخم مرغ به هم چسبانده و با قالب قلب دوباره فرم داده و با کاتر با فاصله خمیر را برش داده و با سفیده رومال کرده ودر فر 180 به مدت 25 قرار می دهیم.

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان