تریاکی بیف ساندویچ (فیله گوساله و سس تریاکی)

تریاکی بیف ساندویچ (فیله گوساله و سس تریاکی)

دستور تهیه و طبخ یک غذای سریع با فیله گوساله و سس تریاکی

 

مواد لازم:

فیله گوساله: یك كیلوگرم
فلفل دلمه‌ای: 3 عدد سبز و زرد و قرمز
قارچ دكمه‌ای: 500 گرم
پودر پیاز: یك قاشق چای‌خوری
پودر كاری و آویشن: از هر كدام نوك كارد
سس تریاكی: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
تای سس: به میزان لازم

روش تهیه:

1. ابتدا گوشت را به شكل برش‌های انگشتی خرد كرده و به روغن زیتون و در صورت تمایل ادویه مخصوص گوشت آغشته می‌كنیم و داخل ظرف دربسته 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

2. قارچ را جداگانه تفت می‌دهیم تا جایی كه آبش كشیده شده و سرخ شود.

3. گوشت‌ها را داخل تابه‌ای چدنی كه آن را خیلی خیلی داغ كرده‌ایم با كمی روغن و حرارت خیلی زیاد استیكی می‌كنیم و قارچ و فلفل آماده شده را داخل گوشت ریخته و چند دقیقه‌ای همه را با هم تفت می‌دهیم. اگر نمك مواد كم بود، سویا سس اضافه می‌كنیم.

4. وقتی تفت دادن مواد به اندازه شد، ادویه‌ها و پودر پیاز را اضافه می‌كنیم و خیلی كم تفت می‌دهیم تا طعم ادویه‌ها عوض نشوند. در نهایت تای سس و سس تریاكی را اضافه كرده و بلافاصله غذا را سرو می‌كنیم. من این خوراك را به همراه مقداری پنیر بلو چیز داخل نان چاباتا سرو كرده‌ام.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان