کاربونارا (مرغ سوخاری شکم پر)

کاربونارا (مرغ سوخاری شکم پر)

دستور تهیه و طبخ یک غذای ویژه برای سفره های رنگی و رسمی کاربونارا

 

مواد لازم برای 2نفر:

سینه یك مرغ: كامل
پودر سیر، آویشن و فلفل سیاه: به میزان لازم
پیاز ریز شده: یك عدد كوچك
جعفری و پیازچه: ریز شده 50 گرم
روغن زیتون: كمی برای داخل تابه
زعفران آب كرده و آبلیمو: به میزان لازم
تخم‌مرغ: 2 عدد
آرد سفید: دو قاشق غذاخوری
آرد سوخاری: به میزان لازم

 

روش تهیه:

1. ابتدا سینه كامل یك مرغ را كه معمولا به دو تكه تقسیم می‌كنیم، بدون استخوان كرده و فیله‌های آن را نیز جدا می‌كنیم. هر سینه را نیز از عرض به دو قسمت تقسیم كرده و با بیفتك كوب، خوب می‌كوبیم.

2. تكه‌ های مرغ را با زعفران، آبلیمو و نمك و فلفل مزه‌دار كرده و می‌گذاریم تا یك ساعت بمانند. در این فاصله مواد میانی را آماده می‌كنیم. ابتدا پیاز و جعفری پیازچه را ریز خرد كرده و با ادویه‌ها مخلوط می‌كنیم. به مواد نمك و فلفل می‌زنیم و از مواد میان مرغ‌ها گذاشته و آنها را روی هم دو لا می‌كنیم و دو لبه را با یك چوب خلال بلند می‌بندیم و بهم ثابت می‌كنیم.

3. تخم مرغ‌ها را خوب بهم می‌زنیم تا كف كنند سپس مقداری زعفران و نمك و ادویه آرد را به آن اضافه می‌كنیم و بهم می‌زنیم تا مایه یكدست شود. مرغ شكم پر آماده را داخل مایه و سپس آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ شناور و سرخ می‌كنیم سپس خلال را از داخل مرغ بیرون كشیده و به همراه سیب زمینی، گوجه فرنگی سرخ شده و سبزیجات سرو می‌كنیم.

4. می توانید با گوجه یا هر چیز دیگری تزیین اش کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان