عضویت در کانال تلگرام

دستور تهیه جوجه مکزیکی

دستور تهیه جوجه مکزیکی

در این بخش با یک جوجه متفاوت مکزیکی سفره و طعم آن را تغییر بدهید.

 

مواد لازم:

  • فیله مرغ 4 تکه
  • سیر خرد شده 6 حبه خرد شده
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند
  • سس سالسا 7 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها
  • پنیر چدار رنده شده 250 گرم
  • اسپری روغن

 
طرز تهیه:

1. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.

2. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

3. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.

4. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.

5. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.

6. ظرف را 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.

7. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.


مطالب داغ چند روز گذشته
لیلا دختری با بیماری عجیب که هیچ وقت پیر نمی شود!! عکس
لیلا دختری با بیماری عجیب که هیچ وقت پیر نمی شود!! عکس
مشاهده بیشتر