ramazan
ramazan

دستور تهیه جوجه مکزیکی

دستور تهیه جوجه مکزیکی

در این بخش با یک جوجه متفاوت مکزیکی سفره و طعم آن را تغییر بدهید.

 

مواد لازم:

  • فیله مرغ 4 تکه
  • سیر خرد شده 6 حبه خرد شده
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند
  • سس سالسا 7 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها
  • پنیر چدار رنده شده 250 گرم
  • اسپری روغن

 
طرز تهیه:

1. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.

2. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

3. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.

4. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.

5. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.

6. ظرف را 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.

7. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان