طرز تهیه لقمه های ویژه افطار

طرز تهیه لقمه های ویژه افطار

دستور تهیه لقمه هایی مقوی و خوشمزه مخصوص افطار

 

 

مواد لازم:

خمير يوفكا مخصوص غذا: 20 تكه مثلثي

گوشت چرخ‌كرده: 400 گرم

پياز متوسط: يك عدد

فلفل‌دلمه‌اي متوسط: يك عدد

زردچوبه و پودر كاري هركدام: يك قاشق چاي‌خوري

گوجه‌فرنگي ريز خردشده: 3 عدد

پلوي پخته شده: 5/1 ليوان

نمك و فلفل: به ميزان لازم

كنجد براي روي خمير: به ميزان لازم

زرده تخم‌مرغ: يك عدد مخلوط شده با زعفران براي روي لقمه‌ها

روغن زيتون: به ميزان لازم

جعفري ريز خرد شده: 4 قاشق غذاخوري

روش تهيه:

ابتدا پياز و فلفل دلمه‌اي را ريز خرد كرده و با زردچوبه و پودركاري و مقداري روغن زيتون تفت مي‌دهيم. گوشت را اضافه كرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ مي‌كنيم و سپس گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و نمك و فلفل مي‌زنيم و آن‌قدر مواد را تفت مي‌دهيم تا آب گوجه‌ها كشيده شود. برنج و جعفري را اضافه كرده و مواد را از روي حرارت برمي‌داريم. روي طرف پهن خمير 2 قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمير را روي مواد جمع كرده و به دور خودش مي‌پيچيم تا به قسمت نوك مثلث برسيم. روي لقمه‌ها را با زرده زعفراني زرين كرده، كنجد مي‌پاشيم و به مدت 45 دقيقه روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.

 

 
نكته: خمير يوفكاي مخصوص غذا به2 شكل دايره‌اي و مثلثي در بازار موجود است كه اگر دايره‌اي آن را تهيه كرديم،‌ دايره را به 6 قسمت تقسيم مي‌كنيم. در اين حالت 6 مثلث داريد كه تفاوتي با نوع مثلثي آن نخواهد داشت.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان