معرفی غذاهای چندش آور که در برخی کشورها محبوب ترین غذاها به شمار می آید .
به گزارش نازوب، در بخشهایی از مکزیک، از کرم گوش الاغ برای غذای محلی خود که نوعی سوپ است استفاده میشود. به عقیده آنها این کرم هم پروتئین موردنظر را تأمین میکند و هم از برخی بیماریهای انگلی جلوگیری می کند.
در مکزیک از ملخ خشکشده بهعنوان چاشنی در خوراک سبزی استفاده میشود.
این ملخ نیمهجان روی زبان ناهار شرکتکنندگان مسابقه غذا در بروکسل است که در راستای هدفمند کردن جامعه برای مصرف حشرات بهعنوان منبع غنی پروتئین صورت گرفته است.
میکرونوریتس تنها شرکت غذایی در اروپاست که از حشرات بهعنوان مواد اولیه خوراکیهای خود استفاده میکند. این شرکت به ثبت بهداشتی اتحادیه اروپا نیز رسیده است. میکرونوریتس از حشرات برای انواع بستنی و بیسکوئیت استفاده میکند.
Entomophagy علم مصرف غذایی حشرات بهعنوان منبع تأمین انرژی برای انسان است و معتقد است از حشرات بهعنوان ترکیبی برای انواع غذاهای معمولی میتوان استفاده کرد. نمونه آن کیشه یا همان پای است که با کرم درست میشود.
در برخی از کشورهای جنوب شرقی آسیا از خون اردک یا خوک بهعنوان پودینگ یا دسر استفاده میشود.
در شهر تاریخی یوگیاکارتا چین از مار کبرا بهعنوان غذایی مغذی و گران استفاده میشود. به عقیده اهالی این خوراک برای بیماریهای پوستی، آسم و افزایش میل جنسی مناسب است.
فستیوال غذاهای طبخ شده با گوشت سگ و گربه هرسال در اولین چین برگزار میشود. این فستیوال علیرغم اعتراضات انجمن جهانی حمایت از حیوانات همچنان برگزار میشود.
در تبوک عربستان نوعی مارمولک بومی به نام اوروماستیکس را خام یا پخته میل میکنند. این مارمولک بنیه بدن را در برابر گرما و بیماری افزایش میدهد.
در لیلونگو پایتخت مالاوی از موش آب پز بهعنوان ماده غذایی استفاده میشود.
سرو تمساح طبخ شده همزمان با 110 سالگی کلوب کاوشگران غذا در نیویورک