ramazan
ramazan

طرز تهیه ترشی لبو تربچه !

طرز تهیه ترشی لبو تربچه !

دستور تهیه ترشی خومشزه و خوشرنگ لبود و تربچه

 

 

مواد لازم : برای ۱۶ نفر
لبو بزرگ      ۴ عدد
ترب سفید بزرگ      ۲ عدد
نمک      ۴ قاشق چایخوری
سرکه سیب      به میزان لازم
ادویه ترشی     به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو و ترب :

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. ترب را هم شسته و پوست بگیرید و به همین شکل خرد کنید. لبو و ترب را داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید و خوب یک دست کنید.

شیشه تمیزی را آماده کنید و یک لایه از مواد تهیه شده بریزید و روی آنها مقداری ادویه ترشی و مقداری نمک بریزید و باز مخلوط لبو ترب را اضافه کنید و به همین شکل تا انتها ادامه بدهید. سرکه سیب را روی مواد بریزین تا کاملا سطح آنها را بپوشاند. درب ظرف را خوب محکم کنید و آن را به مدت ۴۸ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد برای مصرف آماده کنید.

 

نکات:
بهتر است یک قاشق سس سویا هم به ترشی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
اگر سرکه سیب نداشتید از سرکه معمولی استفاده کنید و ۱قاشق شکر به آن اضافه کنید.

توجه داشته باشید زیاد از حد سرکه نریزید ، مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید. در صورت تمایل مقداری سبزی معطر تازه هم به ترشی اضافه کنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان