طرز تهیه سوپ میگو سوپ بوشهری

طرز تهیه سوپ میگو سوپ بوشهری

این یک سوب بسیار خوشمزه و مقوی است از خوردن آن لذت ببرید.

 

 

سوپ میگو یک غذای سریع و ساد ه برای افطار است. غذایی که خیلی زود د رست می شود و به اند ازه کافی خوشمزه و مقوی است که برای یک روزه د ار غذای مناسبی باشد. مرد م بوشهر د ر کنار همه غذاهای خوشمزه ای که با ماهی و میگو د رست می کنند، سوپ میگو را هم د ارند که مخصوص این شبهاست.

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

200 گرم میگو
3 ق س جعفری خرد شد ه
2 /1 پیمانه هویج نگینی خرد شد ه
1 عد د پیاز
1 حبه سیر
1 ق س رب گوجه فرنگی
به میزان لازم نمک و فلفل

 
طرز تهیه:

1. هویج نگینی شده را داخل یک قابلمه مناسب با مقداری آب بگذارید تا بپزد.

2.  حالا سیر خرد شده و پیاز نگینی شده را هم اضافه کنید.

3. رب گوجه فرنگی و جعفری را هم بریزید و مواد را خوب هم بزنید.

4.   بعد از اینکه هویج و جعفری خوب پختند و رنگشان عوض شد، میگوها را اضافه کنید.

5.  نمک و فلفل را هم در پایان بریزید. بعد از 10 دقیقه از اضافه کردن میگوها، سوپ آماده است.

 

نکته 1

به جای میگو می توانید از تکه های گوشت ماهی شیر هم استفاده کنید.

نکته 2

اگر زنجبیل تازه در دسترس دارید، به اندازه نصف قاشق چایخوری از آن داخل سوپ‌تان بریزید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان