طرز تهیه برنج با سبزیجات و مغز آجیل

طرز تهیه برنج با سبزیجات و مغز آجیل

برنج جزء دسته دوم و اصلی ترین غذای ما ایرانی ها به شمار می رود برنج به تنهایی دارای مقدار زیادی نشاسته است بنابراین برای بالابردن کیفیت و تغذیه مناسب در این بخش بهتر است آموزش ببینید که برنج با سبزیجات و مغز آجیل را جایگزین برنج ساده کنید. که از نظر ارزش غذایی بسیار مقوی و متفاوت می باشد. نوش جان

 

 

مواد لازم :

یک و نیم فنجان برنج (ترجیحا قهوه ای)

1 قاشق چای خوری روغن کانولا

کمی آنغوزه

نصف قاشق چای خوری دانه خردل

1 عدد فلفل سبز (یا به میزان دلخواه، ریز شده)

نصف قاشق چای خوری زردچوبه

نصف یک پیاز متوسط، ریز شده

نصف یک سیب زمینی متوسط (آب پز شده و سپس به مکعب های کوچک خرد شود)

نصف فنجان بادام زمینی یا بادام هندی (خرد شده) (یا ترکیبی از هر دو)

4 تا 5 برگ کاری

نمک به میزان دلخواه (نصف قاشق چای خوری)

نصف فنجان گشنیز تازه خرد شده برای تزئین

آب لیموی تازه

 نکته: عزیزان می توانند از هر نوع مغز به هر مقدار که ذائقه آنها می پسندد تهیه و استفاده کنند.

 

 

طرز تهیه برنج با سبزیجات و مغزها:

برنج را شسته و از قبل خیس کنید و بگذارید آبش برود. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید، دانه های خردل وقتی روغن داغ شد، اضافه کنید به محض اینکه شروع به جلز و ولز کردن، آنغوزه، برگ های کاری را بریزید و آن را هم بزنید.

 

پیاز و فلفل ریز شده را اضافه کنید. تا زمانی که پیازها نیمه شفاف گردند، بپزید.

مغزها را اضافه کنید و برای نیم دقیقه بپزید. سیب زمینی های آب پز و خرد شده و نصف زردچوبه را اضافه کنید، هم بزنید و برای یک دقیقه بپزید.

 

برنج خیس خورده، نمک و بقیه زردچوبه را اضافه کنید و بخوبی هم بزنید. در تابه را بگذارید و بگذارید برای 3 تا 4 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد.

 

مقداری از گشنیز تازه و آب لیمو را روی آن بپاشید و داغ سرو کنید!

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان