طرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی

طرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی

دستور تهیه میگو پفکی یا سوخاری . خیلی از افراد با میگو میانه خوبی ندارند اما با طرز صحیح پخت آن می توانید بیشترین لذت را از خوردن میگو ببرید.

 

● مواد لازم :طرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی میگو ۱ کیلوطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی پیاز یک عدد ( درشت )طرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی آرد ۳/۲ لیوانطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی آبلیمو یک قاشق سوپخوریطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی ماست دو قاشق سوپخوریطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی زعفران نصف قاشق چایخوریطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی تخم مرع یک عددطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی نمک مقدار لازمطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی بیکینگ پودر یک قاشق چایخوریطرز تهیه میگو سو خاری یا پفکی فلفل مقدار لازم

 

 
● طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .

 
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان