ramazan
ramazan

طرز تهیه قهوه موکا

طرز تهیه قهوه موکا

همان طور که می دانید قهوه انواع مختلف دارد و دستور تهیه آنها با هم متفاوت می باشد. در این بخش دستور دم کردن قهوه موکا را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

 

 

نازوب موکا جزء قهوه‌های معروف حساب می‌شه و برای طرفداران شکلات و قهوه یه نوشیدنی گرم و مطلوب به حساب می‌آید، موکا جزء خانواده لاته در نظر گرفته شده، و خب اگه به ترکیب قهوه – شیر و شکلات هم توجه کنیم بیشترین شباهتش رو در خانواده نوشیدنی‌های برپایه قهوه با لاته می‌بینیم. پس زنده باد لاته و همه خانواده دوست داشتنیش! می دانید لا به ایتالیایی میشه با ، و ته به ایتالیایی میشه شیر

 
من تو این سایت یه تعریف خیلی ساده و قشنگ از موکا براتون نوشتم:
موکا یعنی اضافه کردن شکلات به قهوه و یا اضافه کردن یک شات اسپرسو به هات چاکلتتون!

 
برای آماده کردن موکا باید به این ترتیب عمل کنید:
– مقداری قهوه را در ماگ بریزید. (می‌تونید از قهوه دم کشیده شده و یا اسپرسو استفاده کنید)
– همزمان شیر را گرم کنید و به قهوه‌تان اضافه کنید.

 
– در نهایت مقداری شکلات مایع داغ اضافه کنید. در بعضی سایتها پیشنهاد شده که می‌توانید از پودر هات‌چاکلت هم استفاده کنید، ولی من شخصا شکلات را پیشنهاد می‌کنم. البته می‌توانید این مرحله را با مرحله قبل یکی کنید و مقداری هات‌چاکلت را به قهوه اضافه کنید.

 
ناگفته نماند این روش درست کردن قهوه موکا در منزل است یا بعضی از کافه ها در اصل موکا یک نوع قهوه ایست پیوندی که درخت کاکائو را به درخت قهوه پیوند می زنند که محصولش میشه قهوه با طعم کاکائو که بسیار هم گران است و خوشمزه


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان