طرز تهیه پنه (پاستا) با خامه و سالمون دودی

طرز تهیه پنه (پاستا) با خامه و سالمون دودی

ابتدا بدانید پنه چیست؟ پنه (به ایتالیایی: Penne) نوعی پاستای لوله‌ای‌شکل ایتالیایی شبیه به استوانه‌ای بزرگ است که دو سر آن به صورت اریب بریده شده است. دو نوع پنه در ایتالیا تولید می‌شود که یکی دارای پوسته‌ای صاف بوده و «پنه لیشه» (lisce به‌معنای صاف) نامیده می‌شود و دیگری شیارهایی بر رویش داشته و «پنه ریگاته» (rigate به‌معنای شیاردار) خوانده می‌شود.

 

پنه با خامه و سالمون دودی از مجموعه دستور غذایی های مارتا استوارت است که دستور پخت این غذا را برایتان تدارک دیده است.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد تخم مرغ کلاسیک :

۱- حتی الامکان در تهیه ی این غذا از آبلیموی تازه استفاده کنید.

۲- سالمون های دودی اغلب نمک فراوان دارند ، لذا فقط در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

مواد لازم:

350 گرم  پنه ریگاته

2 قاشق چای خوری کره

3 قاشق غذاخوری موسی

1 فنجان خامه

1 قاشق چای خوری   آبلیمو

100 گرم  سالمون دودی

2 قاشق غذاخوری پیازچه

به میزان لازم نمک و فلفل

 

 
       طرز تهیه:

1. پاستا را در یک دیگ بزرگ آب نمک طبق دستورالعمل روی جعبه آن بجوشانید ، در همین حین در یک ماهی تابه کوچک کره را با شعله متوسط آب کنید ، موسیر را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بپزید تا موسیرها نرم شود. سپس خامه را اضافه کنید و این ترکیب را یک بار تا دمای جوش برسانید.

2.  حالا پاستا را آبکش کنید و به دیگ برگردانید. ترکیب خامه ای را همراه با آبلیمو به پاستا اضافه کنید ، سالمون و پیازچه خرد شده را نیز اضافه کنید. قدری نمک و فلفل نیز روی آن بپاشید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان