کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

دستور تهیه غذایی با لقب در حد بنز! آن هم کوکوی مرغ

 

حتما می دونی که بچه‌ها مقیاس های خودشونو دارن. برای ابراز علاقه‌شون یکی دستشو تا جایی که می تونه باز می کنه میگه اینقدر دوست دارم. یکی میگه ده تا دوست دارم و داداش تو که کوچیک بود وقتی می خواست از چیزی تعریف کنه و بگه خیلی خوبه و یا خیلی زیاده خلاصه معنی «خیلی» می داد تو حرف هاش می گفت بنز. پسر بچه بود دیگه. یادمه یه روز ظهر که از مدرسه برگشته و خیلی هم گرسنه بود من کوکوی مرغ درست کرده بودم. وقتی غذاشو خورد برای تعریف و تشکرش میدونی چی گفت؟ گفت خیلی بنز بود.

طرز تهیه:

1. این مقدار برای چهار نفر کافیه. اول از همه نصف یک مرغو -حدود ششصد هفتصد گرم- خوب پاک کن و بشور. بعد با یه لیوان آب و یه پیاز و کمی نمک و فلفل بذار بپزه. بعد که پخت باید در حد چند قاشق آب داشته باشه.

 

2. خنک که شد استخوناشو جدا کن و قطعات گوشتشو خرد کن و بکوب. می تونی با رنده‌ ریز هم رنده کنی. خلاصه اینکه خوب له و نرم و ریز بشه. گوشت مرغت رو بریز توی یه کاسه.

 

3. چهارتا تخم مرغ رو توی یک کاسه بزرگ بشکن و خوب هم بزن. بذار تا یادم نرفته اینجا یه پرانتز باز کنم و اینو بگم که برای انواع کیک ها و کوکوها و هر غذایی که با تخم مرغی که قراره زده بشه و پف کنه درست بشه، حتما قبلش از یخچال در بیار تا به دمای محیط برسه.

 

4. اگه مستقیم از یخچال در بیاری و هم بزنی پف نمیکنه. بعد از اینکه تخم مرغ هاتو خوب هم زدی نصف قاشق چایخوری زعفرونو تو آبجوش حل کن و بریز تو مایه‌ تخم مرغ. بعد نصف قاشق مرباخوری جوش شیرینو با کمی آب سرد حل کن و به بقیه‌ موادت اضافه کن.

 

5. البته می تونی از بیکینگ پودر هم استفاده کنی و می تونی کلا هم استفاده نکنی. خیلی در طعم و مزه‌ غذات تاثیری نداره. فقط پف کوکو رو بیشتر میکنه. به اندازه‌ لازم و دلخواهت نمک و فلفل بزن.

 

6. از قبل هم دوتا پیاز متوسط رو سرخ کن و به این مواد اضافه کن. یه قاشق سوپ خوری آب لیمو و نصف استکان آب مرغی که داشتی رو صاف کن و همراه مرغ له و ریز و کوبیده شده‌ات به تخم مرغ و بقیه‌ مواد اضافه کن و خوب هم بزن. تو ماهیتابه‌ات دو سه تا قاشق سر پر روغن بریز بذار حسابی داغ بشه.

 

7. بعد مواد کوکو رو آروم بریز تو روغن داغ شده و با پشت قاشق سطح کوکوتو صاف کن. بذار حسابی خودشو بگیره و یک طرفش سرخ بشه. البته با حرارت ملایم. بعد یا درسته برگردون یا برش بزن و بذار طرف دیگه‌شم سرخ بشه. بعد تو دیس بذار و دورشو با گوجه، خیارشور، زیتون یا هر چیز دیگه‌ای که دوست داری تزیین کن و با نون تازه نوش جان کن.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان