املت شیک فرانسوی

املت شیک فرانسوی

طرز تهیه یک صبحانه متفاوت و شیک، املت فرانسوی

 

يك روز خوب براي فرانسوي‌ها روزي است كه با يك فنجان قهوه خوب و مرغوب شروع شود. در تكميل صبحانه، يك ورق نان تست يا باگت با كمي مربا كافي است اما در آخر هفته، فرانسويی ها هم يك ميز مفصل صبحانه با كراسون و تخم‌مرغ را ترجيح مي‌دهند.

 

آنها به جاي املت گوجه آمريكايي‌ها يا نيمروی انگليسي ترجيح مي‌دهند، نسخه‌اي شيك‌تر و متفاوت از تخم‌مرغ را تهيه كنند؛ تخم‌مرغي كه در تركيب با آرد و بيكن مرغ يك وعده كامل غذايي است.

مواد لازم:

تخم‌مرغ 5 عدد کامل
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
بیکینگ‌پودر 4/1 قاشق چایخوری
آب 4/1 پیمانه
ماست 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
بیکن مرغ خرد شده 4/1 پیمانه
کاهو و گوجه گیلاسی برای تزئین
روش تهیه:

1. تخم‌مرغ‌ها- هم زرده‌ها و هم تخم‌مرغ‌های کامل- را به همراه آب، ماست، نمک و فلفل با مفتول دستی بزنید تا کاملا یکدست شود. آرد سفید و بیکینگ‌پودر را اضافه و مجددا مخلوط کنید. بیکن مرغ خرد شده را در آخرین مرحله اضافه کنید.

2. قالب‌های دلخواه‌تان را با روغن مایع چرب کنید و از مایه تخم‌مرغ درون قالب بریزید؛ به طوری که یک‌چهارم قالب خالی بماند. املت‌ها را در فر با دمای 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 25 دقیقه بپزید.

3. من جهت تهیه این صبحانه از قالب‌های شش‌تایی مافین طرح نیمکره استفاده کردم اما  در صورت در دسترس نبودن قالب می‌توانید این املت را درون تابه ریخته و همانند کوکو تهیه کنید. سپس به دلخواه برش بزنید و همراه کاهو و گوجه گیلاسی تزیین کنید.

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان