طرز تهیه دو ته چین اسفناج و گردو ، ناهاری ویژه

طرز تهیه دو ته چین اسفناج و گردو ، ناهاری ویژه

در این بخش دستور تهیه دو ته چین ویژه ، خوشمزه و مقوی را برای ناهار شما عزیزان تدارک دیده ایم. نوش جان

 

 

 

طرز تهیه ته چین اسفناج برای ناهار

 

ته چین یکی از غذاهایی است که می توان تا ابد به آن تنوع داد و شکل جدیدی از آن درست کرد. حتی با اسفناج هم می توان ته چین درست کرد. در این مطلب طرز تهیه ته چین اسفناج را به شما اموزش می دهیم.

 

ابتدا برنج را شسته و همراه مقداری نمک به مدت حداقل 2 ساعت خیس کنید. در این فاصله زمانی، اسفناج را پاک کرده و پس از شستن، به صورت درشت خرد کنید. پس از آن، پیازها را تفت دهید؛ بعد اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و کمی نمک روی آن بپاشید. پس از اینکه اسفناج نیز سرخ شد، مخلوط پیاز و اسفناج سرخ شده را کنار بگذارید. برنج را با همان شیوه کته درست کنید و وقتی آب آن جمع شد به کناری بگذارید.

 

کاسه بلوری بزرگی آماده کنید و زرده‌های تخم‌مرغ را در آن بریزید. سپس 4 قاشق ماست به آن اضافه کنید و پس از افزودن 2 قاشق باقیمانده محلول زعفران، مخلوط را خوب با چنگال هم بزنید. حال نیمی از برنج را داخل کاسه بریزید و با قاشق بزرگ، آرام مخلوط کنید تا برنج کاملاً به مخلوط ماست و زعفران و تخم‌مرغ آغشته شود.

 

در یک تابه گود و نچسب، مقداری روغن ریخته و نیمی از برنج را داخل آن بریزید. سپس مخلوط اسفناج و پیاز داغ را روی برنج ریخته و با پشت قاشق، سطح آن را صاف کنید تا به طور یکنواخت روی برنج پخش شود و بعد بقیه برنج را اضافه کنید. پس از نیم ساعت وقتی خوب دم کشید. می‌توانید آن را سرو کنید می‌توانید آلو‌هایی را که از قبل خیس کرده‌اید کمی تفت داده و دور این ته چین قرار دهید.

 

طرز تهیه ته چین با گردو

مواد لازم:

      برنج 600 گرم
      پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
      پودر گردو 100گرم
      زرشك 3 قاشق غذاخوری
      ماست شیرین 2/1پیمانه
      زرده تخم مرغ 2عدد
      كره، روغن مایع و نمك به میزان لازم
      زعفران آب كرده به میزان لازم

 

روش تهیه:

1.  پیازداغ، گردو و زرشك را با هم مخلوط كرده، كنار می‌گذاریم.

 

2.  4 تا 5 پیمانه آب را داخل قابلمه مناسب برای برنج جوش می‌آوریم و برنج را همراه نمك داخل آن می‌ریزیم تا بجوشد و قد بكشد. پس از آن برنج را آبكش كرده با ظرفی ماست، زعفران، زرده‌ها و نمک مخلوط می‌كنیم.

 

3.  قالبی مناسب برای این مقدار برنج را بنا به سلیقه خود انتخاب كرده، كف آن مقداری روغن می‌ریزیم. نیمی از برنج را داخل قالب فشرده كرده، مخلوط پیاز سرخ شده را روی پلو می‌ریزیم. سپس بقیه پلو را روی مواد در قالب فشرده می‌كنیم.

 

4.  در آخر روی كل برنج را مقداری كره ذوب شده می‌ریزیم و با یك ورق فویل روی آن را می‌پوشانیم و قالب را به مدت حدودا یك و نیم ساعت روی پنجره وسط فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم كرده‌ایم می‌گذاریم.

 

نکته:

این ته‌چین را بهتر است همیشه در قالب‌های كوچك و بیشتر به شكل ته دیگی آماده كنیم، اگر تعداد ‌مهمان‌ها زیاد و آماده كردن قالب‌های كوچك به تعداد زیاد سخت است، می‌توانیم در سینی بزرگ و با ارتفاع كم این ته‌چین را آماده كنیم و به روش سنتی قبل از سرو برش دهیم. این ته‌چین برای كنار غذا‌های گوشتی مناسب است.

 

 

مطالب مرتبط

 

آشپزی، طرز تهیه ته چین قلیه ماهی

طرز پخت ته چین شیرازی

طرز تهیه ی ته‌ چین گوشت و بادمجان

آموزش طرز تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه ته چین، یک غذای اعیانی

 

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان