ramazan
ramazan

طرز تهیه و چیدمان جدید لایه ای سالاد کاهو

طرز تهیه و چیدمان جدید لایه ای سالاد کاهو

در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوعی سالاد را به شما آموزش دهیم که شبیه سالاد فصل است اما نوع چینش آن متفاوت است. در واقع می خواهیم سالاد را کمی متفاوت تر تزیین کنیم.

 

 
مواد اولیه:

    کاهو متوسط 1عدد
    کرفس خرد شده 1 عدد
    تخم مرغ آبپز شده سفت 5 عدد
    نخود فرنگی پخته شده 1 لیوان
    فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان
    ژامبون خرد شده 8 ورق
    سس مایونز 1و1/2 لیوان
    شکر 2 قاشق
    پنیر چدار 150 گرم

 

طرز تهیه:

1- برگ های کاهو را جدا کنید و بشوئید و آبگیری کنید. سپس آنها را خرد کنید و در انتهای کاسه سالاد بزرگ بریزید. مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو بریزید. مثلا بهتر است لایه ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.

 

2- سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد بپاشید.

 

نکته: به دلخواه می توانید از پیاز هم در سالاد استفاده کنید.

 

در این بخش با دستور و روش تهیه سالاد مرغ با کرفس نیز آشنا شوید . نوش جان

 

ژلاتین: سه قاشق غذاخوری
    آب: یک لیوان
    هویج قالب زده: 200 گرم
    کلم بروکلی: 200 گرم
    گوجه فرنگی تزئینی: 20عدد
    فیله مرغ آبپز و خردشده:
    دو و نیم لیوان
    پیاز: یک عدد
    ساقه کرفس خلال‌شده: یک لیوان
    برنج دانه گرد پخته: یک لیوان
    نمک و فلفل: به دلخواه
    سس مایونز: چهار قاشق غذاخوری
    سرکه سفید: چهار قاشق غذاخوری
    روغن زیتون: شش قاشق غذاخوری.

 

 

 

چطوری درست کنید:

1. پودر ژلاتین و آب را در شیرجوش بریزید و شیرجوش را در قابلمه‌ حاوی آب جوش قرار دهید و به روش بن‌ماری ژلاتین را در آب حل کنید.

 

 

 

2. قالب‌تان را آب سرد بشویید و حدود یک‌ونیم سانتی‌متر از کف آن را با محلول ژلاتین پر کنید و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود.

 

 

 

3. هویج‌ها،‌کلم‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها را به فاصله مناسب روی ژله بسته‌شده بچینید و روی آنها را محلول ژلاتین بریزید طوری که فقط در بعضی از قسمت‌های قالب مواد از مایع بیرون بماند.

 

 

 

4.دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا این لایه هم خودش را بگیرد.

 

 

 

5. گوشت مرغ، برنج پخته شده، كرفس، پياز، نمك، فلفل و سس مايونز را خوب با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

 

 

 

6. با سرکه سفید، روغن زیتون، نمک و فلفل یک سس آماده کنید و آن را به مخلوط گوشت مرغ اضافه کنید.

 

 

 

7. حالا محلول ژلاتین را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط را صاف و فشرده کنید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید تا سفت شود.

 

8. وقتی خواستید سالاد را برگردانید قالب را چند ثانیه در آب جوش قرار دهید.

 

 

 

مطالب مرتبط

 

طرز تهیه ی انواع سالاد ها و دسرهای ژلاتینی

تزیین سالاد کاهو

طرز تهیه سس گردو مخصوص سالاد کلم

طرز تهیه سالاد توت فرنگی با منداب

 

 


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان