آشپزی حرفه ای با خورش پرتقال و هویج !

آشپزی حرفه ای با خورش پرتقال و هویج !

با دستور تهیه این خورش جدید تحولی عظیم در آشپزخانه و طعم سفره خود بوجود آورید. با سایت نازوب و جدیدترین غذاهای روز دنیا همراه باشید و از تهیه آن لذت ببرید.

 

 

 بعضی اوقات به این فکر می کنم که خورش هایی که در طول هفته درست می کنیم، دیگر خیلی تکراری شده اند. به نظرم باید دست به کار شویم و خورش های جدید خوشمزه اختراع کنیم. به همین خاطر امروز قرار است خورشی با هویج و پرتقال را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم:

       فیله مرغ: ۸ عدد
       پیاز متوسط: یک عدد
       فلفل دلمه‌ای رنگی: یک عدد کوچک
       کره: ۱۰۰ گرم
       چوب دارچین یا برگ بو: ۲ تکه
       هویج: 6 تا 8 عدد
       پرتقال: 2 عدد متوسط
       شکر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
       نمک و فلفل: به میزان خیلی کم
       زعفران آب‌کرده: به میزان دلخواه
       آب‌ لیموترش تازه: ۶۰ میلی‌لیتر (یک چهارم پیمانه)
       آب هویج پرتقال مخلوط: 2 پیمانه
       تراشه پوست پرتقال: کمی

 

روش تهیه:

1. نیمی از کره را داخل قابلمه‌ای که می‌خواهیم خورش را تهیه کنیم می‌ریزیم. وقتی کره ذوب شد، پیاز را که نگینی خرد کرده‌ایم به همراه فلفل‌دلمه‌ای خلالی شده داخل آن کمی تفت می‌دهیم.

 

2. سپس فیله‌های مرغ را به مخلوط پیاز و فلفل‌دلمه‌ای اضافه کرده و با افزودن زعفران آب‌کرده به تفت دادن ادامه می‌دهیم.

 

3. پرتقال را پوست کنده، به تکه‌های ریز خرد می‌کنیم و داخل مواد می‌ریزیم. حالا حرارت را کم می‌کنیم تا پرتقال آب انداخته و مواد با آب پرتقال‌ها و آب هویج پرتقال بپزد. در این مرحله چوب دارچین را داخل خورش می‌اندازیم.

 

4. هویج‌ها را به شکل حلقه‌ای خرد کرده، می‌پزیم و وقتی خورش جوش آمد، به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانیم کمی تراشه پوست پرتقال نیز داخل خورش بریزیم. وقتی که خورش کمی جا افتاد، آن را با شکر، آبلیمو، زعفران، نمک و فلفل چاشنی‌دار می‌کنیم. باید دقت کنیم که این خورش چاشنی ترش و شیرین غلیظی دارد.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان