شیرینی مارشمالوی پف پفی ساده و با کلاس

شیرینی مارشمالوی پف پفی ساده و با کلاس

دستور تهیه یک شیرینی شکلاتی خوشمزه و ساده برای تمام سلیقه ها ….

 

 

یکی از خوراکی هایی که نه تنها بچه ها، بلکه خیلی از بزرگترها نیز عاشق آن هستند، مارشمالو است. طرز تهیه آن بسیار آسان است. تهیه این مارشمالوهای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مارشمالو

مواد لازم:
 

        آب: ١٢٥ گرم
        شكر: ١٦٠ گرم
        پودر ژلاتین:٢ قاشق غذاخوری
        وانیل:  ١/٢ قاشق چایخوری
        گلوكز:  ١٢٥ گرم
        آب سرد برای ژلاتین:  ٦٠ گرم

 

روش تهیه:

1. ابتدا ١٢٥ گرم آب را با شكر روی حرارت می گذاریم و یك قاشق درجه‌دار دیجیتالی داخل آن قرار می‌دهیم تا دمای مخلوط پس از جوشیدن به ١١٠ درجه سانتی‌گراد برسد.

 

2. در این فاصله ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب می‌گذاریم، گلوكز را نیز به مواد اضافه می‌كنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد ذوب و شفاف شوند. سپس مایه را كاملا داغ داخل كاسه همزن ریخته وانیل را اضافه كرده و شروع به هم‌زدن می كنیم تا كمی پف كند.

 

3. در این مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه می كنیم و به همزن ادامه می‌دهیم تا مارشمالو، سفید، پفكی و فومی شكل شود، داخل قالب یا سینی كاغذ روغنی پهن كرده و مواد را به سرعت در آن پهن می‌كنیم. حال آن را ٤ تا ٥ ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس برش داده و در نارگیل یا پودر شكر می‌غلتانیم.

 

4. من برای تزیین از شكلات تلخ ذوب شده و شیرین گندمك استفاده كرده‌ام.

 

مطالب مرتبط با شیرینی پزی و آشپزی

 

آموزش تهیه انواع تارت (شیرینی خوشمزه)

طرز تهیه ی شیرینی قلبی شکلاتی

طرز تهیه ی شکلاتی آسان و ساده

طرز تهیه شکلات شوکوبیس

طرز تهیه کیک عشقولانه همراه با تصویر

طرز تهیه کیک چیپس شکلاتی و پسته+ارزش غذایی

طرز تهیه شکلات فنجانی و فوری


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان