طرز تهیه برنج سرخ شده با میگو

طرز تهیه برنج سرخ شده با میگو

عطر و بوی تند سس ماهی کولی یا صدف, مکمل برنج ساده در این غذای خوشمزه است که همراه میگوی درشت پوست گرفته, بسیار خوش طعم خواهد بود.

 

 

مواد لازم:

     برنج دانه بلند : 300 گرم
    تخم مرغ : 2 عدد
     آب سرد : 4 قاشق غذاخوری
     پیازچه , باریک و مورب حلقه شده : 4 عدد
     سیر , له شده : 1 حبه
     قارچ دکمه ای , باریک ورقه شده : 125 گرم
     سس صدف : 2 قاشق غذاخوری
     شاه بلوط آبی کنسرو شده , آبکش و ورقه شده : 200 گرم
     میگوی پوست گرفته , در صورت منجمد بودن یخ زدایی شود : 250 گرم
     نمک : به میزان لازم
     فلفل : به میزان لازم
     سبزی شاهی جهت تزیین : مقداری

 

 

طرز تهیه  :

1. قابلمه ای حاوی آب و کمی نمک را حرارت دهید تا به جوش آید . برنج را در آب بریزید و دوباره به جوش بیاورید , سپس حرارت را کم نمایید تا برنج به مدت 15 تا 20 دقیقه آهسته بجوشد تا نرم شود . آن را زیر شیر آب گرم گرفته , سپس مجددا آبکش نموده و گرم نگه دارید .

 

2. هر یک عدد از تخم مرغ ها را جداگانه به همراه 2 قاشق چای خوری آب سرد و کمی نمک و فلفل بزنید .

 

3. 2 قاشق چای خوری روغن آفتابگردان را در وک یا یک ماهیتابه نچسب بزرگ حرارت دهید و روغن را در ماهیتابه بچرخانید تا کاملا داغ شود . تخم مرغ اول را در ماهیتابه بریزید و آن را به اطراف بچرخانید و اجازه دهید تخم مرغ بدون هم زدن , سفت و پخته شود . آن را به بشقاب یا تخته آشپزخانه منتقل نمایید و تخم مرغ دومی را هم به همین روش بپزید . املت ها را به قطعات مربع شکل 2/5 سانتیمتری ببرید .

 

4. روغن باقی مانده را در ماهیتابه حرارت دهید وقتی کاملا داغ شد , پیازچه و سیر را به آن اضافه نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . قارچ را افزوده و به مدت 2 دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید .

 

5. سس صدف را به همراه نمک و فلفل داخل غذا بریزید , شاه بلوط و میگو را اضافه نموده و هم بزنید , به مدت 2 دقیقه تفت دهید .

 

6. برنج پخته را با محتویات ماهیتابه مخلوط نموده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید . سپس قطعات املت را اضافه نموده و به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا داغ شود . این غذا را با شاهی خرد شده تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان