در این بخش از آشپزی طرز تهیه خاگینه کدو سبز را به آموزش می دهیم، درست کردن این نوع غذا بسیار آسان است و به شما پیشنهاد می کنیم این غذا را درست کنید.
مواد لازم:
کدو سبز بزرگ 3 عدد
تخم مرغ 4 عدد
آرد سفید 1 و 1/2 قاشق
زردچوبه 1/4 قاشق مرباخوری
شکر 3 قاشق
زعفران ساییده شده 1/4 قاشق چایخوری
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
نمک به میزان کافی
طرز تهیه:
1-کدوها را بشوئید و پوست بکنید. آنها را در کاسه ای با دنده درشت رنده کنید. تخم مرغ، آرد، شکر، دارچین، نمک، زردچوبه و زعفران را به کدو رنده شده اضافه کنید و مواد را با چنگال خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
2-یک تابه گرد حاضر کنید و درون آن روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامیکه روغن خوب داغ شد، مایه کوکو را به آرامی داخل تابه بریزید و آن را پخش کنید و ری آن را با قاشق صاف کنید. حرارت را به مدت چند دقیقه زیاد کنید و سپس آن را روی متوسط تنظیم کنید. در تابه را بگذارید.
3-پس از 15 الی 20 دقیقه هنگامی که یک طرف خاگینه خوب سرخ شد.برای اینکه طرف دیگر را راحتتر سرخ کنید، آن را به 4 قسمت تقسیم کنید. سپس هر قسمت را برگردانید. در تابه را این بار نگذارید و اجازه دهید تا خاگینه 20 دقیقه با حرارت ملایم سرخ شود. پس از آماده شدن غذا می توانید آن را با نان میل کنید.
نکته:
اگر رنگ خاگینه یا کوکو را دوست نداشتید می توانید 1/2 قاشق رب گوجه فرنگی در مایه بریزید. اگر از کدو سبز تازه استفاده می کنید، می توانید آنها را خوب بشوئید و با پوست سبزشان رنده کنید.