ramazan
ramazan

دستور تهیه دسر هلو

دستور تهیه دسر هلو

دستور تهیه یک دسر خوشمزه ویژه تابستان

 

 

دسر هلو نوعی سالاد میوه ساده اما به طرز باور نکردنی خوشمزه است و جهت سرو در مهمانی های شب و روز گرم تابستان بسیار مناسب است.

 

مواد لازم:

     هلو درشت رسیده: 4 عدد
     پودر قند, الک شده: 2 قاشق غذاخوری
     پرتقال: 1 عدد
     آب انگور شیرین یا هر نوع آب میوه شیرین دیگر: 200 میلی لیتر

 

طرز تهیه:

1. با استفاده از یک چاقوی تیز, هلوها را نصف نموده, هسته آن ها را جدا نمایید. در صورت تمایل, آن ها را بعد از پوست نمودن به برش های باریکی خرد نمایید.

 

2. برش های هلو را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و روی آن ها شکر بپاشید.

 

3. با استفاده از یک چاقوی تیز, پوست پرتقال را بدون قسمت سفید زیر آن از پرتقال جدا نمایید و به شکل خلال ببرید. خلال ها را داخل کاسه ای حاوی آب سرد بریزید و کنار بگذارید.

 

4. آب پرتقال را بگیرید و با آب انگور روی هلوها بریزید.

 

5. کاسه را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا مواد داخل آن خنک شوند.

 

6. خلال های پوست پرتقال را از آب سرد بیرون آورید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید.

 

7. هلوها را با پوست پرتقال تزیین نمایید و سرو نمایید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان