ramazan
ramazan

شیرینی پرنسس بریجیت روسیه ای

شیرینی پرنسس بریجیت روسیه ای

کدبانوهای عزیز با طرز تهیه یک شیرینی ساده و خوشمزه روسیه ای بیشتر پز بدهید !

 

مواد لازم:

    آرد 200 گرم
    پودر شكر 200 گرم
    نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری
    آرد ذرت 2 قاشق چایخوری
    روغن كانولا یا ذرت 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)
    وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری
    گردوی برشته و آسیاب كرده  60 گرم

 

طرز تهیه:

1-آرد، یك‌چهارم از پودر شكر، نمك و آرد ذرت را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه روغن را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، نیمی از مواد خشك را همراه با وانیلین، به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

2-سپس باقیمانده‌ی مواد خشك و گردو را اضافه نمائید و قدری ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.

 

3-حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری، از خمیر بردارید و با فاصله، در سینی مخصوص شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید.

 

4-اكنون سینی را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه، شیرینی‌ها را در باقیمانده‌ی پودر شكر بلغتانید.

 

5-همینكه شیرینی قدری خنك شد، دوباره آن را در پودر قند بلغتانید و این كار را یك بار دیگر، تكرار كنید تا لایه‌ی نسبتاً ضخیمی از پودر شكر، شیرینی‌ها را در بر بگیرد.

 

6-اینك شیرینی را برای پذیرائی در ظرف مناسبی، بچینید.

 

یادآوری:

1-خمیر این شیرینی قدری خشك است و فقط با ورز دادن نرم و صاف می‌شود. بنابراین از افزودن مواد اضافی به آن جداً خودداری كنید.

2- سینی را اصلاً چرب نكنید.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان