طرز تهیه تارت ماهی دودی

طرز تهیه تارت ماهی دودی

طرز تهیه تارت ماهی دودی

 

انواع ماهی را میشود به روشهای مختلفی طبخ و اماده کرد ولی ما اینجا برای شما طرز تهیه تارت دودی را آورده ایم

 

مواد لازم برای تهیه تارت ماهی :

آرد :125 گرم

نمك :یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره :75 گرم

زرده‌ی تخم مرغ :1عدد

ماست: به اندازه‌ی كافی

 
مواد لازم برای مواد رویه :

 

ماهی دودی 200: گرم

آب‌ِلیموی تازه : از نصف لیمو

كره : 25 گرم

پیاز :خردكرده 1 عدد

قارچ: 50 گرم

تخم مرغ 2: عدد

خامه :6 قاشق سوپخوری

پنیر گودا : 100 گرم

جعفری خردكرده :1 قاشق سوپخوری

ادویه : به مقدار كافی

 

طرز تهیه :

 

1. آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید.
 
2. كره را تكه‌تكه سازید و داخل آرد بریزید و با نوك انگشت مخلوط كنید تا مواد، به شكل خرده نان درآید. برای آسانی كار، می‌توانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده كنید.

 

3.  زرده‌ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید.
 
4. ماست را كم‌كم افزوده و خمیر را جمع كنید.

 

5. توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

6. اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالب‌های كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

 

7. خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كرده‌اید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

8. اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.

 

9. سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.

 

10. قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
 
11. ماهی‌های استخوان‌گرفته و ادویه را اضافه نمائید.

 

12. اكنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و كنار بگذارید.

13. تخم مرغ‌ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

 

14. سپس در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلت‌ها طلائی‌رنگ شوند.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان