لایم چیکن نعناعی رژیمی با طعمی ملایم برگرفته از موادی صددرصد طبیعی یک پیشنهاد ویژه برای کسانی که دنبال غذایی سالم و طعم جدید هستند : معمولا از سینه مرغ برای تهیه غذاهایی از این دست استفاده می شود، ولی استفاده از گوشت ران با اینکه کمی پرزحمت تر است، طعم و شکلی متفاوت به دست می دهد.
مواد لازم برای تهیه لایم چیکن :
نعناع ساطوری: 4 قاشق غذاخوری
عسل: 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
ساق مرغ: 8 عدد، بی استخوان
ماست کم چرب: 120 گرم
پوست لیمو: 2 قاشق چای خوری رنده شده
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه لایم چیکن نعناعی:
3-1 قاشق غذاخوری نعناع، عسل و آبلیمو را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کمی نمک و فلفل به آن بپاشید. تکه های مرغ را با خلال دندان بسته و داخل محلول لیمو و عسل قرار داده و درون یخچال بگذارید.
2-پس از حداقل نیم ساعت، تکه های مرغ را خارج کرده و روی منقل کباب کنید. تکه های مرغ را پیوسته چرخانده و با قلم مو باقیمانده سس را روی مرغ ها بمالید تا کاملا برشته شوند.
3-ماست و نعناع باقیمانده و رنده پوست لیمو را مخلوط کرده، نمک و فلفل زده و همراه مرغ های کبابی به عنوان سس و همراه سالاد سرو کنید.
نکات:
1-از انواع ادویه همراه عسل و آبلیمو می توانید در پخت این غذا استفاده کنید.
2-خلال دندان ها را قبل از سرو خارج کنید.
3-برای خوش طعم تر شدن، داخل تکه های ران را قبل از بستن کمی نمک و فلفل بپاشید.
4- با اضافه کردن پودر فلفل قرمز یا فلفل تند ساطوری، می توانید مرغ چیلی تهیه کنید.