ramazan
ramazan

شیرینی زعفرانی با دستور تهیه متفاوت

شیرینی زعفرانی با دستور تهیه متفاوت

شیرینی زعفرانی با دستور تهیه متفاوت

 

 

مواد لازم برای شیرینی زعفرانی :
 آرد      750 گرم
 روغن یا کره     350 گرم
 پودر قند     250 گرم
 تخم مرغ     2 عدد
وانیل     یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران     3 قاشق سوپخوری

 

 

طرز تهیه شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. در دست گلوله ای به اندازه فندق برداشته روی سینی گذاشته و از مهر برای روی شیرینی استفاده کنید.

 

در صورت 3 رنگ نمودن شیرینی سفید بدون زعفران تهیه کنید. خمیر را 3 قسمت کنید. به یک خمیر زعفران خمیر دوم را کاکائو و یک خمیر سفید 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد کنید. کنار هم بگذارید و وسط آن را مهر بزنید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.

 

 

مطالب مرتبط

 

طرز تهیه شیرینی با میوه های تابستانی

 

شیرینی کیک ماست

 

طرز تهیه شیرینی کاراسون

 

طرز تهیه معروف ترین شیرینی شب عید


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان