دستور تهیه مربای پرتقال حلقه ای

دستور تهیه مربای پرتقال حلقه ای

دستور تهیه مربای پرتقال حلقه ای

 

 

مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای :
 پرتقال     ۱ کیلو
شکر      ۱ کیلو
 آب     ۳ پیمانه
 آب اضافه      ۳ لیتر
نمک     ۱ قاشق سوپخوری
گلوکز     ۱ قاشق سوپخوری
آب پرتقال تازه     ۱ پیمانه

 

 

طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :

سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید

 

شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید

 

و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید

 

و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.

 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید طعم آن فوق العاده است.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان