آموزش تهیه تارت گیلاس

آموزش تهیه تارت گیلاس

آموزش تهیه تارت گیلاس

 

 

حالا که فصل گیلاس های خوشرنگ و خوشمزه رسیده، طرز تهیه تارت گیلاس را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم برای خمیر:

        آرد 2 فنجان
        1/2 قاشق چایخوری نمک
        شکر 1 قاشق غذاخوری
        150 گرم کره سرد
        1/2 فنجان آب سرد
        1 تخم مرغ

 

مواد لازم برای داخل خمیر:

        یک کیلو گیلاس
        شکر 3 قاشق غذاخوری
        کره یک قاشق غذا خوری سرد
        یک عدد لیمو برای چاشنی زدن
        1/4 فنجان خرد شده پسته

 

 آموزش تهیه تارت گیلاس

 

 
طرز تهیه:
 
1-آب را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

2-آرد، نمک، و شکر را در یک میکسر قرار دهید و مخلوط کنید و کره را قطعه قطعه کنید و به میکس خمیر اضافه کنید و پس از اینکه خمیر آماده شد آن را ورز دهید و دقت کنید که اضافه کردن آب باید به مقداری باشد که خمیر شل نشود و فقط باید کمی حالت مرطوب داشته باشد.

 

3-خمیر را در پلاستیک تمیز قرار میدهیم و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم.

4-در مدت زمانی که خمیر در یخچال است هسته ی گیلاس ها را جدا کرده و روی آنها کمی آب لیمو تازه شکر میریزیم و شکر باید روی کل گیلاس ها ریخته شود و سپس پسته ی خرد شده را اضافه میکنیم.

 

5-خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و همانند عکس پایین آن را باز میکنیم و در قالب چرب شده قرار میدهیم.

6-ترکیب گیلاس و شکر و پسته ی خرد شده را به داخل خمیر میریزیم و روی گیلاس ها را با اطراف خمیر میپوشانیم. ( مطابق عکس )

 

7-تخم مرغ را ظرفی جدا میشکنیم و هم میزنیم و با برس مخصوص شیرینی روی خمیر میزنیم و کمی هم شکر روی آن می ریزیم.

8-قالب را به مدت 30 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم.

 

 
نکته:
 
همچنین شما میتوانید از آلبالو بجای گیلاس استفاده کنید و در صورت تمایل یک قاشق غذا خوری شکر بیشتر به آلبالو اضافه کنید چون آلبالو کمی ترش تر از گیلاس است ، این تارت خوشمزه را میتوانید برای مهمانی ها و دور همی های خود تهیه کنید و لذت ببرید.

 

منبع: نازوب – www.nazweb.ir

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان