دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی

دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی

دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی

 

مربای کیوی بسیار لذیذ است و میتوانید در خانه آنرا درست کنید و از طعم ترش و شیرین آن بسیار لذت ببرید. در ادامه مراحل آموزش این مربا را دنبال نمایید.

 

کیوی، منبعی غنی و سرشار از ویتامین ث است و مقدار ویتامین ث آن از پرتقال نیز بیشتر است. همینطور دانه‌هاي سیاه آن شامل ویتامین D است و میوه‌اي مناسب برای تهیه مربا به شمار میرود.

 

دستور تهیه مربای کیوی خوشمزه و عالی

 

مواد لازم

کیوی ۱ کیلو گرم
شکر ۱ کیلو گرم
آب ۱.۵ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
آب لیمو ۱ قاشق سوپ خوری

 

 

طرز تهیه

کیوی ها را تمیز شسته و پوست آن ها را نازک بردارید و به شکل دلخواه حلقه حلقه یا نواری در بیاورید.

آب و شکر را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید قوام بیاید.

کیوی ها رو درون قابلمه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید هنگامیکه جوش آمد کف می کند کف رابا قاشق چوبی بردارید تا در نهایت مربای شفافی داشته باشید.

 

 

شعله را ملایم کرده و حدودا ۳۵ دقیقه بگذارید بپزد ودر آخر زعفران دم کرده و آبلیمو رو اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش دیگر نیز بخورد.

درانتها مربای شما آماده است بگذارید یک شبانه روز در قابلمه بماند بعد در ظرف مورد نظر بکشید ودر یخچال نگه‌داری کنید.

 

 

نکات مربای کیوی

عزیزان اگر در قابلمه استیل یا لعابی درست کنین بهتر است.
ریختن آبلیمو بسته به ترش بودن کیوی ها دارد اگر خیلی ترش بود نریزین.
واینکه مدت دوران پخت مربا بسته به سفت بودن کیوی ها دارد برای من یک ساعت پختش دوران برد.
می توان بجای زعفران از رنگ غذایی سبز نیز استفاده کنین.

 

برترین مطالب مرتبط

 

کیوی چه خواصی دارد

ویتامین های کیوی، پرتغال، سیب و توت فرنگی

خواص پوست کیوی

جوان سازی پوست با خرما و کیوی


 چهره های ایرانی و خارجی پایگاه ناز وب

مطالب داغ چند روز گذشته