فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

با شروع فصل زیبا و پرهیجان مدارس اولین موضوعی که ذهن و الدین را مشغول می کند تهیه تغذیه مناسب به صرفه و مقوی است.

وب سایت نازوب برای شما عزیزان دستور تهیه چند فینگر فود مقوی و آسان را جمع آوزی کرده است تا به شما کمک کنیم تغذیه کودک تان را به آسانی تهیه کنید با ما همراه باشید.

 

فینگر فود مناسب کودکان را بشناسید تا او را در آشنایی با مواد غذایی یاری دهید. غذاهای یک لقمه ای که در اندازه هایی که خوردن آن ها ساده باشد. تا کودک شما بتواند آن ها را به تنهایی برداشته و به عنوان یک فینگرفود بخورد.

خوردن فینگرفود یک فعالیت لذت بخش برای کودک شماست و مهمتر از آن به او کمک می کند تا استقلال داشته و هماهنگی اعضای حرکتی او را بیشتر نماید.

بازی با غذا ممکن است کمی بی نظمی به بار بیاورد، اما بلافاصله او را تمیز و مرتب نکنید، به کودکتان اجازه دهید از این تمرین یادگیری با دست هایش لذت ببرد.

 

دانستنی

چه زمانی باید فینگرفود را به کودکم بشناسانم؟

حدود ۸ یا ۹ ماهگی، بهترین زمان برای شروع این فعالیت است. در این سن احتمالاً کودک شما با گرفتن قاشقی که با آن به او غذا می دهید یا برداشتن غذا از بشقاب، به شما خواهد فهماند که آمادگی دارد خودش به تنهایی غذا بخورد.

حال در ادامه این بخش از آشپزی وب سایت نازوب دستور تهیه 7 فینگر فود مقوی عالی و سریع را یاد بگیرید و تغذیه فرزند دلبندتان را اماده کنید با ما همراه باشید.

 

 

1- فینگر فود خوشمزه

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

مواد لازم
۴ تا ۵ نفر

۴ عدد سیب زمینی
۳ عدد سوسیس
آرد سوخاری
۱ عدد زرده تخم مرغ
نمک و فلفل و آویشن

 

مراحل
۳۰ دقیقه

اول سیب زمینی ها رو آب پز میکنیم

بعدا سوسیس ها رو نگینی یا رنده میکنیم و با سیب زمینی ها مخلوط میکنیم و نمک و فلفل و آویشن میزنیم

بعد حالتش میدیم و داخل زرده تخم مرغ غلط میدیم

بعد که غلط دادیم و فینگرمون رو از زرده تخم مرغ در آوردیم داخل آرد سوخاری میزاریم تا همه جاش رو آرد بگیره و میزاریم تا سرخ بشه

*******

2- فینگر فود لازانیا رولی

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

مواد لازم
5-6 نفر

۱ بسته ورق لازانیا
۳۰۰ گر گوشت چرخکرده
۱ تا ۲ عدد پیاز
۲ ق.غ رب
2 لیوان قارچ
1/2 لیوان فلفل دلمه
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص لازانیا به مقدار لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
سس بشامل به میزان لازم

مراحل
1 ساعت

لازانیا رو در نظر بگیرید، حتما از نوع چین دار و قِرقِری باشه لطفا😝.
حالا طبق روش معمول لازانیاها رو در آب جوش و کمی نمک و مقداری روغن مایع بجوشانید و آبکش کنید.

مواد لازانیا رو با ترکیب دلخواه درست کنید.(من از پیاز+ گوشت چرخکرده+ فلفل دلمه+ قارچ+ یک تا دو قاشق رب گوجه فرنگی+ نمک و فلفل ادویه مخصوص لازانیا که داخل پاکتش هست) استفاده کردم…آویشن و پودر سیر فراموش نشه👋(البته ادویه داخل لازانیا خودش آویشن داره😋

بعد یک لایه از مواد گوشتی روی لایه پنیر پخش کنید و اگر دوست داشتید یکم دیگه هم پنیر بریزید
سپس از ادویه لازانیا که در بسته بندی لازانیا موجود هست روی مواد گوشتی بپاشید.
در پایان روی مواد گوشتی رو با یک لایه پنیر پیتزا بپوشانید.
و حالا شروع به رول کردن لازانیا کنید.

حالا دانه دانه شروع به پیچیدن رولها کنید،به این صورت که ابتدا مقداری سس بشامل و بعد پنیر پیتزا سر تا سر ورق لازانیا بپاشید ،حتما از ابتدا و انتهای لازانیا مقداری فاصله در نظر بگیرید چون موقع رول کردن مواد بیرون میریزن.

مقداری آب روی هر رول لازانیا اسپری کنید(این کار جلو خشک شدن لبه های لازانیا رو میگیره)
فر رو با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم بشه.
قالب مافین رو در فر قرار بدید تا پنیرها ذوب و لازانیا آماده بشه.

حالا کاغذ مافین رو و کف قالب مافین قرار داده و کمی چرب کنید و هر رول لازانیا رو به صورت ایستاده در قالب مافین قرار بدید.
سپس دوباره روی لازانیاها مقداری پنیر پیتزا بپاشید.

بعد به ازای هر ۱ لیوان شیر باید ۱ قاشق خامه اضافه کنید و مجدد هم بزنید (میتونید خامه رو حذف کنید اما با خامه خیلی بهتره)
حالا نوبت اضافه کردن نمک، فلفل (بهتره از فلفل سفید استفاده کنید) هست

در مدتی که لازانیا توی فر قرار داره 2_3 مرتبه دیگر حتما روی اونها آب اسپری کنید تا لازانیاها خشک نشن (حتما اینکار و انجام بدید)
⬅️میتونی رول هارو توی ظرف پیرکس کنار هم بدون کاغذ بچنید شیوه ی سروش دیگه سلیقه ایه😊😊

 

 

برای سس بشامل:
سس بشامل یا سس سفید یه سس بسیار پر کاربرده به خصوص برای غذاهایی مثل لازانیا یا بعضی گراتنها…👈
معمولا برای تهیه سس بشامل به ازای 1 لیوان شیر،1 قاشق غذاخوری پر آرد سفید به همراه 1 قاشق غذاخوری کره استفاده میشه.
آرد رو در ظرف بریزید و روی حرارت ملایم کمی تفت بدید در حدی که بوی خامی اون گرفته بشه ولی به هیچ عنوان نباید تغییر رنگ بده.

سپس کره رو اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدید تا کره و آرد با هم مخلوط بشن
سپس شیر که حتما باید ولرم باشه (شیر سرد باعث گوله شدن آرد میشه)رو کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس یکدست بشه.

به همزدن سس روی حرارت ملایم ادامه بدید تا جایی که غلظت سس به حدی برسه که اگه با انگشت روی قاشق چوبی سسی خط بکشید اثر انگشتتون محو نشه
اگر دوست داشتید میتونید پنیر پیتزا ام بهش اضافه کنید

*************

3- فینگر فود بادمجان و گردو

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

این فینگر فود ابداعی خودم خیلی خوشمزه است. توصیه میکنم درست کنید و لذت ببرید. ساده سالم و مقوی…بیشتر
مرسده💗(lilin9491) مرسده💗(lilin9491)

 

مواد لازم
1 نفر

1 عدد بادمجان اسلایس شده و سرخ شده
2 قاشق غذاخوری پودر گردو
1 قاشق سوپخوری رب انار
4 عدد گوجه گیلاسی برای تزیین

 

مراحل

نیم ساعت

بادمجان های اسلایس شده و سرخ شده را کنار هم چیده و رویشان رب انار می مالیم. سپس پودر گردو میریزیم

سپس بادمجان ها رو رول کرده با خلال دندان فیکس میکنیم و گوجه گیلاسی ها رو نصف کرده در دو طرف بادمجان ها گذاشته و رویش پودر گردو میریزیم

نوش جان

***********

4- فینگرفود بادمجان و گوشت

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

بابا بهاری بابا بهاری

مواد لازم
2 نفر

2 برش بادمجان دلمه ای
100 گرم گوشت چرخکرده
2 قاشق غذاخوری پیاز نگینی خرد شده
1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

مراحل
1 ساعت

ابتدا بادمجان ها را نمک زده و میگذاریم 2 ساعت بماند تا تلخی بادمجان ها برود. پس از آن، آنها را سرخ کرده و داخل ظرف که مناسب فر باشد میگذاریم.

برای مواد روی بادمجان ها، پیاز ها را تفت داده و گوشت چرخکرده را به آن اضافه میکنیم، بعد از کمی تفت فلفل دلمه ای های از پیش تفت داده شده را به همراه ادویه ها به باقی مواد اضافه می‌کنیم.

 

مواد آماده شده را روی بادمجان ها ریخته و روی آن را پنیر موزارلا می‌ریزیم و در صورت دلخواه روی آن آویشن می پاشیم و آن ها را داخل فر یا مایکروویو و یا تستر می گذاریم.

روی پنیرها که طلایی شد آن را از فر در می آوریم و غذای ما آمادست.

نکته: ادویه ها ذائقه ای می باشد. هر تغییر دیگری بر اساس سلیقه و ذائقه شما می تواند به بهتر شدن این غذا کمک کند😊

*****************

5- فینگرفود سبزیجات و مرغ

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

بابا بهاری بابا بهاری
مواد لازم
2 الی 3 نفر

1 لیوان گشنیز و جعفری و پیازچه خرد شده
1 قاشق غذاخوری مرغ پخته ریش ریش شده
1 قاشق غذاخوری ژامبون گوشت
1 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک، فلفل و خردل به میزان لازم

 

 

مراحل
1 ساعت

ابتدا یک عدد فیله مرغ یا یک تکه کوچک سینه مرغ را با پیاز و ادویه و هویج آبپز میکنیم تا هم پخته شود و هم بوی بد آن گرفته شود، سپس بعد پخته شدن آن را ریش ریش کرده یا ریز خرد می‌کنیم.

سبزی گشنیز، جعفری و پیازچه هر کدام به مقدار مساوی، خرد می‌کنیم و با مرغ و ژامبون گوشت خرد شده مخلوط می نماییم.

1 قاشق ماست و 1 قاشق سس مایونز به همراه ادویه مخلوط کرده و به باقی موادمون اضافه می‌کنیم.

در آخر یک عدد نان باگت یا لواش یا تست برداشته و مواد را به صورت یک لایه نازک به روی نان ریخته و برای زیبایی کار، نان را رول کرده و به صورت لقمه ای برش می دهیم و به دلخواه تزئین می نماییم.

نکته: تنوع سبزی و ادویه ها نیز ذائقه ای می باشد و به دلخواه می‌توانید میزان و نوع آن را تغییر دهید و یا برای سالم‌تر شدن غذا، ژامبون را به کل حذف نمایید. نوش جان

**************

6- کاناپه ماهی

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

sahereh vejdani sahereh vejdani

 

مواد لازم

4 نفر

1 قوطی فيله ماهى يا تن ماهى
3 حبه سير
3 قاشق غذاخوری سس مايونز
1/2 پیمانه گشنيز و پيازچه
3 عدد خيار شور
زيتون حلقه شده
كمى آبليمو

 

مراحل
30 دقیقه

من از فيله ماهى هوكى استفاده كردم،با نمك و فلفل و گذاشتم پخت بعد كمى خردش كردم.

كمى سس مايونز،خيار شور خرد شده،زيتون خرد شده،گشنيز و پيازچه خرد شده ،سير رنده شده و كمى آبليمو را با هم مخلوط كردم

ماهى ها رو به اين مواد اضافه كردم.

*************

7- پیتزا رولی

 

فینگر فودهای مقوی برای مدرسه | دستور پخت زیر نیم ساعت

 

#پیتزا _رولی
راضیه قدیمی راضیه قدیمی
مواد لازم
۵ نفر

۲۰۰ گرم خمیر جادویی
۱/۲ عدد سینه مرغ پخته و ریش شده
۱ مشت قارچ خرد شده
کمی گوجه فرنگی خرد شده
سس کچاب به میزان لازم
پنیر پیتزا به میزان لازم
۲ قاشق غذاخوری (از هر کدام) ذرت و نخود فرنگی

 

مراحل
نیم ساعت

خمیر را به صورت مستطیل پهن کرده، سس کچاب را روی خمیر مالیده، سطح خمیر را پنیر ریخته و بقیه مواد را روی پنیر می ریزیم.

کمی پنیر روی مواد ریخته، خمیر را رول کرده و حلقه حلقه برش زده و داخل سینی فر چرب شده نیم ساعت در فر گذاشته تا بپزد.

من روی هر حلقه یک برش سوسیس برای تزیین گذاشتم.


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان