پیش غذای این بخش از دستور آشپزی نازوب کاملا متفاوت می باشد. بی شک تا الان چنین ساندویچی درست نکرده اید ساندویچ بلوچیز و گردو مقوی و سرشار از امگا تری برای تمام سنین. سالم و بسیار مقوی. عزیزان از درست کردن این ساندویچ و آموزش چند ساندویچ دیگر در این بخش غافل نشوید. با ما همراه باشید تا دستور تهیه این ساندویچ ها را آموزش ببینید.
The snack of this part of the cookbook is quite different. Undoubtedly, you have not made such a sandwich so far: the balochish sandwich and omega-rich walnuts for all ages.
ساندویچ بلوچیز و گردو
ساندویچ بلوچیز و گردو را میتوان به عنوان پیش غذا سرو نمود . گاهی من دوست دارم ساندویج برشتهای در کنار سالاد را سرو کنم.
مواد لازم
مخصوص تهیه ی 20 ساندویج
۱ عدد باگت فرانسوی، برش خرده به ابعاد 3 سانت
¼ فنجان کرهی آب شده
۱۳۰ گرم پنیر بلوچیز، خردشده
¼ فنجان کره، نرم شده
نمک و فلفل جهت مزهدار کردن
½ فنجان گردو، خردشده
½ فنجان جعفری تازه، خردشده
طرز تهیه ساندویچ بلوچیز و گردو
طرز تهیه
فر را از قبل در دمای 400 درجهی فارنهایت (20 درجهی سانتیگراد) گرم نمائید.
یک طرف نانهای برش خرده را به کرهی آب شده آغشته نمائید و روی کاغذ مخصوص فر بچینید.
آن سمت از نانها که به کره آغشته شده باید در بالا قرار گیرند.
نانها را درون فر بگذارید تا به مدت ۷ دقیقه بپزند و کمی تست شوند.
در کاسهای کوچک، بلوچیز ، کرهی نرم، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
این مخلوط را روی نانهای تست شده پخش کنید، سپس گردوهای خردشده را روی آنها بپاشید.
نکته :
به مدت ۶ دقیقه و مادامی که مواد ذوب و حبابی شوند، درون فر بگذارید.
ساندویجهای آماده شده را در بشقاب مخصوص سرو بچینید و با جعفریهای خردشده تزئین نمائید.
وقتی صحبت از ساندویچ می شود، اکثرا یاد فست فودهای پر ضرر می افتیم. اما می توانیم ساندویچ هایی در خانه درست کنیم که سالم و خوشمزه هستند.
دستور تهیه و آماده سازی ساندویچ گوشت و کاهو
طعمی بینظیر و باورنکردنی. این غذا ایدهای عالی برای یک جمع خانوادگی است. هرکس میتواند ساندویچ کاهویی برای خود بسازد.
تنها باید برای هر فرد بشقاب و دستمالسفرهی مجزا داشته باشید، زیرا ممکن است کمی از آن بریزد. برای سرو ساندویچ کاهو اجازه دهید هر فرد خودش کمی گوشت درون برگهای کاهو بریزد.
سپس کاهو را دور آن پیچیده و مانند یک بوریتو ( نوعی غذای مکزیکی که استوانهای پیچیده میشود ) سرو کرده و از غذای خود لذت ببرید.
مواد لازم : برای 4 نفر
کاهوی کوچک 16 عدد
گوشت گاو 450 گرم
روغن 1 قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خردشده 1 عدد
سس تند 1.4 پیمانه
گل سیر خردشده 2 عدد تازه
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل پوست کنده و خردشده 2 قاشق چایخوری
سس فلفلی تند، اختیاری برای چاشنی
شاه بلوط خرد شده 226 گرم
پیاز سبز خردشده 1 دسته
روغن کنجد آسیایی 2 قاشق چایخوری
روش تهیه:
برگهای کاهو را خوب شسته و اجازه دهید آب آن برود. مواظب باشید پاره نشوند. برگها را کنار بگذارید.
یک قابلمه بزرگ آب را روی شعلهی متوسط یا زیاد بجوشانید. گوشت گاو را داخل قابلمه پخته و سپس روغن را داخل آن مخلوط کرده و برای 5 تا 7 دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً ترد و قهوهای شود.
اجازه دهید آب گوشت رفته و روغن را دور بریزید. گوشت را به یک کاسه منتقل نمایید. در همان قابلمه پیاز را برای 5 تا 10 دقیقه سرخ کنید تا کمی ترد شود.
سس تند، سیر، سس سویا، سرکه، زنجبیل و سس فلفل را در پیازها بریزید. سپس شاه بلوط، پیاز سبز، روغن کنجد و گوشت را اضافه کنید. برای دو دقیقه ترکیب را هم زده و بپزید تا پیازها کمی قهوهای شوند.
دور یک بشقاب بزرگ سرو غذا کاهوها را چیده و ترکیب گوشت را در مرکز ظرف بریزید.
ساندویچ مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
سویا سس: یک دوم قاشق سوپ خوری
سرکه بالزامیک: یک دوم قاشق سوپ خوری
شکر قهوه ای: یک قاشق سوپ خوری
سس خردی: یک قاشق سوپ خوری
آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم (در صورت تمایل)
گوجه فرنگی (خرد شده): یک عدد
خیار (حلقه حلقه شده): یک الی 2عدد
کاهو (درشت خرد شده): چند برگ
نان ساندویچی: 2عدد
ساندویچ مرغ خوشمزه
طرز تهیه ساندویچ مرغ:
1٫ سینه مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید. سویا سس، سرکه بالزامیک، شکر قهوه ای، سس خردل، آب لیمو سنگی، نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا را به مرغ اضافه و مخلوط کنید و از شب قبل در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
2٫ سپس مرغ را در تابه داغ کباب کنید تا بپزد. مرغ برشته شده را به همراه خیار، گوجه فرنگی و کاهو در نان ساندویچ قرار داده و سرو کنید.
طرز تهیه ساندویچ بلوچیز و گردو سرشار از امگا 3
ساندویچ نیمروی پنیری
مواد لازم:
نان تست: 5 عدد
برگ اسفنجاج (تازه): 9 عدد
ژامبون: 6 ورقه
پنیر چدار یا گودا: 6 ورقه
تخم مرغ: 3عدد
کره: 3قاشق سوپ خوری
روغن: به مقدار لازم
ساندویچ نیمرو پنیری
طرز تهیه نیمروی پنیری:
1٫ ژامپون ها را رد ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا برشته شوند. سه عدد از نان های تست را برداشته و دایره ای در وسط آنها با قالب درآورید. مقدار کمی روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید. کره را روی یک طرف از سه عدد نان های تست قالب زده شده بمالید.
2٫ قسمت کره مالیده شده را در تابه گرم شده قرار دهید. ۳ عدد تخم مرغ را در وسط دایه هر نان بشکنید و اجازه دهید سفیده های تخم مرغ کاملا بپزد و نان برشته شود. با دقت نان ها را از تابه خارج کنید.
3٫ یک طرف هر یک از ۳ عدد نان باقیمانده را کره بمالید و روی قسمت دیگری که کره مالیده نشده یک ورقه پنیر، برگ اسفناج و یک ورقه ژامبون قرار دهید و دوباره یک ورقه پنیر قرار دهید.
4٫ طرف کره مالیده شده نان ها را در تابه قرار دهید تا نان ها برشته و طلایی شده و پنیر ذوب شود. با دقت نان های تست نیمرویی را روی آنها قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.
با طرز تهیه 4 نوع ساندویچ خوشمزه آشنا شدید امیدواریم آن ها را تهیه و در کنار خانواده از ان لذت ببرید به خصوص از ساندویچ بلوچیز و گردو.
طرز تهیه ساندویچ بلوچیز و گردو سرشار از امگا 3
How to Make Olive Oil and White Walnut Sandwich
ساندویچ خوشمزه برای مدرسه + طرز تهیه
طرز تهیه ی ساندویچ شاورما مکزیکی + تصاویر
راحت ترین و بهترین ساندویچ برای نهار کارمندان
تست جالب شخصیت شناسی با ساندویچ!!