در این بخش به دستور تهیه 10 غذا، شیرینی و سوپ با کدو حلوایی در کنار شما کاربران عزیز وبسایت ناز وب هستیم. با نگاهی به خواص کدو حلوایی و سپس دستور پخت انواع خوراکی ها با کدو حلوایی از این گردالوی زرد رنگ خوشتان می آید مشتری همیشگی کدو حلوایی می شوید! پس با ما همراه باشید.
In this section, you will have 10 recipes for food, sweets and soup with squash next to you Dear web site Cute Web
و اما خواصی که باید از آن بدانید:
به گفته ابن سینا؛ کدو برای رفع سرد درد و رفع بی خوابی و درمان خستگی اعصاب بسیار اثر بخش است.
یرقان (زردی) را برطرف می کند.
انواع کدو، ادرار آور و تب بر است.
تخک کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. لذا مصرف مقدار ۷۵ تا ۱۰۰ گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و ۳۷ تا ۵۰ گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است.
کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.
اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می نماید. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.
خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می آورد. کدو برای درمان قولنج مفید است.
خوردن کدو مغز را تقویت می کند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.
جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است.خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.
کدو طبیعتی سرد دارد. کدو صفرا را تسکین می دهد.
شیره تخم کدو یبوست را برطرف می کند لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.کمپوت کدو مخلوط با سیب، غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تأثیر زیادی دارد.
چون کدو به آسانی پخته می شود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف است. کدوی پخته را به بچه ها، پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونت شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند، بدهید.
A variety of food and pasta recipes with pumpkin
کدوی پخته با عدس، غذایی مناسب برای گرفتگی سینه است.
کمپوت کدو برای مبتلایان به سنگینی معده و اسهال مفید است؛
برای این منظور می توان ۱۰۰ گرم گوشت کدو را تکه تکه کنید و در یک لیتر آنقدر بجوشانید تا نصف آب بخار شود و پس از صاف کردن آب آن را بگیرید و با مقداری شکر آن را شیرین کرده و هر وقت مایل بودید آن را مصرف کنید.
آب کدویی که به ترتیب بالا به دست می آید برای تسکین درد بواسیر مؤثر است. لذا نوشیدن سه بار در روز از آب کدو تجویز شده است.
به گزارش بخش تغذیه مناسب وبسایت ناز وب، بر اساس نتایج پژوهشهای متعدد، کدو سلولهای مغز را فعال می کند و به شکل چشمگیری حافظه را تقویت می کند. پزشکان می گویندکه کدو کار هضم غذا را آسانتر می کند.
اگر پوست کدوی خام را به صورت مرهم بر روی زخم های سطحی پوست یا سوختگی های شدید قرار دهید، یوست را نرم می کند.
کمپوت کدو مخلوط با سیب از غذاهای مفید برای بیماران مبتلا به ورم پروستات است.آب کدوی پخته، ادرار آور خوبی است و برای رفع اختلالات کلیه و مثانه است.
کدو حلوایی، شیرین، مقوی و پر از رنگ و دلنشین است.
روش پخت كدو حلوایی
در فروشگاهها معمولا با اشكال و رنگهای مختلفی از كدو حلوایی برخورد كردهاید؛ كدوهایی گرد، پهن و به رنگ نارنجی پر رنگ و گاه با لكههایی سبز رنگ كه اگر این مدل را خریده باشید پس از پخت متوجه شدهاید كه كاملا بیمزه و با آب بسیار زیاد است و البته رنگ زیبای آن پس از پخت كاملا از بین میرود.
این كدو همیشه فقط برای سفرهآرایی به كار میرود، زیرا طعمی ندارد. البته نوع دوم؛ نوع مرسوم و خوشمزه كدو حلوایی مربوط به شمال ایران با رنگ پوست نارنجی كدر و البته در 2 مدل گرد یا كوزهای است.
10 دستور آشپزی خوشمزه با کدو حلوایی
برای پخت كدو حتما آن را ابتدا به برشهای كوچك تقسیم كرده و سپس پوست بگیرید. آن را در یك قابلمه ریخته و با حرارت زیاد و تنها با یك استكان آب و یک دوم پیمانه شکر پخت كنید. اگر بیش از حد آب بریزید؛ كدو زیاد پخته شده و طعم خود را از دست داده و در اصطلاح مزه آب میگیرد.
پس كدو را با آب كمی بپزید، چون خود آن نیز آب میان بافتیاش را خارج كرده و پس از 10 دقیقه خواهید دید كه حجم آب موجود بیشتر میشود.
معمولا زمان پخت تكههای كدو برای انواع خورش و قلیه حدود 15 تا 20 دقیقه است یعنی تا زمانی كه كدو بافت خود را حفظ اما پخته باشد.
برای پوره كردن نیز 30 دقیقه کدو را بپزید تا كاملا نرم و بافت آن باز شود و سپس در دستگاه مخلوطكن کدو را پوره كنید.
پنكیك كدو حلوایى
یك صبحانه عالى، مقوى و دلچسب در یك صبح سرد
مواد لازم:
شیر: یك و یكدوم پیمانه
آرد: 2پیمانه
پوره كدو حلوایی: یك پیمانه
شكرقهوهای: 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ: یك عدد
بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
روغن: 2 قاشق سوپخوری
بیكینگسودا: 2 قاشق سوپخوری
دارچین: یك قاشق چایخوری
زنجبیل: یكدوم قاشق چایخوری
نمك: یكدوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
ابتدا شیر و پوره كدو حلوایی پخته و كاملا له شده و تخممرغ را با هم مخلوط كنید. همچنین روغن را هم بیفزایید.
مواد خشك را با هم مخلوط و سپس به مواد بالا بیفزایید. مواد كش دار وغلیظی به دست میآید.
مواد را 10 دقیقه استراحت دهید.
سپس یك تابه با قطر حدود 10 سانتیمتر را انتخاب كرده و روی حرارت بگذارید تا كاملا داغ شود.
سپس بدون چرب كردن از مواد به اندازه یك ملاقه ریخته و صاف كنید. در را گذاشته و 3 دقیقه زمان دهید تا مواد پخته شود و بعد برگردانده و 30 ثانیه زمان دهید.
نكته:
این پنكیك را با كره و عسل میل كنید. طعمی بهیادماندنی دارد
A variety of food and pasta recipes with pumpkin
شیرینى كدو حلوایى
برای طعم بهتر میتوانید پنیر ماسكارپونه را جایگزین پنیر لبنه كنید.
مواد لازم خمیر:
روغن زیتون: یک دوم پیمانه
شكر: یكدوم پیمانه
ماست: یک دوم پیمانه
تخممرغ: 2عدد
بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
آرد: دو و سهچهارم پیمانه
عرق بهار نارنج: یكچهارم پیمانه
مواد میانی:
پنیر لبنه: 200گرم
خامه فرم گرفته: 200گرم
شكر: 2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ: یك عدد
پوره كدو حلوایی: 200گرم
عرق دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه:
ابتدا شكر و تخممرغ را باهم مخلوط كرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط كرده تا یكدست شود بعد آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و اضافه كنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه كنید.
خمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یكدست شود.
حال خمیر را برای 30 دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز كرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد برای زمان 15 تا20 دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی:
مواد فیلینگ را با هم مخلوط كنید و پس از خنك شدن كامل شیرینیها از مواد به كمك ماسوره شكوفه بزرگ در شیرینی دهید و با یك گل خامه بزرگ تزیین كنید.
Looking at the properties of the pumpkin and then the recipe of baking different kinds of foods with squash from this yellow syrup, you will come to the usual pumpkin customer! So come along with us.
نكته:
خمیر این شیرینی را به قطر 5/0 سانتیمتر باز كنید زیرا در حین پخت شیرینی پفمیكند.
از قالب مافین سایز متوسط استفاده كنید، اگر سایز ریز بهکار ببرید فضای داخل شیرینی خیلی كوچك خواهد شد.
کیک کدو حلوایی
اگر تمایل داشتید میتوانید به مواد این كیك یكدوم پیمانه گردو اضافه كنید كه طعم بسیار لذیذی را به كیك میدهد.
مواد لازم:
آرد: 2پیمانه
شكر:یك و یكدوم پیمانه
تخممرغ: 4 عدد
بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
نمك: یكهشتم قاشق چایخوری
دارچین: 2 قاشق چایخوری
روغن مایع: 100گرم
كدو حلوایی: 400گرم
روش تهیه:
كدو حلوایی را پوست كنده و به قطعات كوچكتر تقسیم كنید، سپس با مقداری آب بپزید و بعد از پخت له كنید. ( آب را تا حدی بریزید كه بعد از پخت هیچ آبی درون قابلمه نمانده باشد و حین پخت همه به خورد كدوها برود).
فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) روشن كنید تا گرم شود.
آرد، گردو، هل، دارچین، بیكینگپودر و نمك را با هم مخلوط كنید.
تخم مرغها را درون ظرف شكسته و با سرعت بالای همزن بهمدت 5 دقیقه خوب بزنید.
روغن و شكر را با هم مخلوط و به تخممرغ زده شده اضافه كرده و بعد كدو را به آن اضافه كنید.
وسط مواد آردی و خشك را باز كنید و مخلوط تخممرغ و كدو حلوایی را در آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شود.
مایه را درون قالب بریزید. (اگر قالب شما تفلون نیست، قالب را از قبل كمی چرب كرده و آرد بپاشید)
قالب را بهمدت 40 دقیقه درون فری كه از قبل گرم شده قرار دهید.
كیك را بدون اینكه از قالب خارج كنید، بهمدت 2 ساعت زمان دهید تا خوب خنك شود.
نكته:
برای تزیین روی كیك من تنها از گاناش شكلات سفید استفاده كردهام كه برای تهیه آن میتوانید از 150 گرم شكلات سفید، 100گرم خامه كه روی حرارت میگذارید استفاده كنید. وقتی مواد كمی ولرم شد روی كیك دهید.
اگر تخممرغها را برای 5دقیقه هم نزنید ممكن است به بافت پوكی دست نیابید پس لطفا زمان را دقیق رعایت كنید.
سوپ سرد كدو حلوایى
این سوپ را حتما با این نان پیشنهادی امتحان كرده و سوپ را كاملا سرد سرو كنید. یك پیشنهاد بینظیر خواهدبود.
مواد لازم:
كره: 2قاشق سوپخوری
آب مرغ: یك پیمانه
شكر قهوهای: یك قاشق سوپخوری
پوره كدو 300گرم
دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری
نمك: یك قاشق چایخوری
نان تست: 4برش
دارچین،زنجبیل،فلفل سیاه: به میزان لازم
پیاز: 2عدد
خامه: یك پیمانه
روش تهیه:
نان مخصوص این سوپ:
مقداری از كره را با شكر قهوهای و دارچین مخلوط كرده و روی برشهای نان تست بمالید. سپس در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید تا برشته شوند.
روش تهیه سوپ:
پیاز را بهصورت نگینی خرد كرده و آن را با كره باقیمانده تفت داده تا پیازها نرم شوند. سپس آب مرغ و پوره كدو را بیفزایید و اجازه دهید مواد به همراه ادویهها برای 30 دقیقه با حرارت بسیار ملایم جوش بخورد، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی ولرم رو به سرد شود. سپس خامه را بیفزایید.
خورش كدو حلوایى
مواد لازم:
مرغ:4تكه دلخواه
آلو: 100گرم
كدوحلوایی تكه شده پخته:200گرم
رب گوجهفرنگی: 3 قاشق سوپخوری
روغن: 4 قاشق سوپخوری
پیاز: 2عدد متوس
دارچین، نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
دستور تهیه انواع غذا و شیرینی با کدو حلوایی
روش تهیه:
یك عدد پیاز را به همراه تكههای مرغ و یك عدد هویج متوسط و 3 ساقه كرفس با 2 پیمانه آب در قابلمه روی حرارت بگذارید تا كاملا مرغ بپزد. سپس آن را از آب مرغ خارج كرده و آب مرغ را صاف كنید و كنار بگذارید.
پیاز دیگررا نگینی كرده وبا روغن تفت دهید. سپس كمی زردچوبه به آن بیفزایید و یك دقیقه دیگر نیز به تفت دادن ادامه دهید. سپس رب را به همراه ادویهها اضافه كنید و یك دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. سپس مرغ را افزوده و كمی تفت دهید.
در نهایت آبمرغ را كنارگذاشته و آلو را بیفزایید و بگذارید تا خورش برای 30 دقیقه جا بیفتد. تكههای پخته كدو حلوایی را روی خورش گذاشته و بدون همزدن بگذارید تا 10 دقیقه با خورش جوش خورده و بهاصطلاح، طعم بگیرد. سپس آن را خاموش كنید.
در هنگام سرو، تكههای كدو را كنار گذاشته و پس از كشیدن خورش در ظرف مورد نظر، تكههای كدو را درآن قرار داده و با نان یا برنج میل كنید.
نكته:
حتما دقت كنید كه این خورش نباید آب زیادی داشته باشد و به اصطلاح باید تنگ آب شود پس به میزان آب مرغتان آب مضاعفی اضافه نكنید.
سالاد كدو حلوایى
موادلازم:
كدو حلوایی پخته و تكه شده: 300گرم
پودر پنیر پارمزان:3 قاشق سوپخوری پیاز قرمز: یك عدد متوسط
پنیر فتا:100گرم
تخم كدو: 2 قاشق سوپخوری
كاهو یا اسفناج:200گرم
روغن زیتون: به میزان لازم
نان تست ریز شده: 50گرم
آبلیمو:5 قاشق سوپخوری
ادویه سالادی:یك قاشق چایخوری
روش تهیه:
كاهو یا اسفناج را خرد كرده و در لایه اول بریزید.
روی آن را پنیر فتای صبحانه را بهصورت مربعی برش داده و بریزید. پیاز را بهصورت هلالی نازك برش داده و در یك تابه بدون روغن كمی تفت دهید تا پیازها نرم شوند و سپس روی سالاد بریزید.
بخشی از كدو حلوایی پخته و نگینی شده را بریزید و سپس كمی دیگر كاهو بریزید، در نهایت روی كار را با تكههای كدو و تخم كدو و پودر پنیر پارمزان پوشش دهید.
آبلیمو و ادویه سالادی را با هم مخلوط و 15 دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در نهایت روی كار را روغن زیتون بریزید.
نكته:
برای این سالاد سعی كنید كدوحلوایی را تنها برای 15دقیقه پخت دهید تا برشهای چاقویی آن تمیز در آید. در غیراین صورت ممكن است با پخت زیاد بافت كدو باز و بسته شده و شكل زیبایی نداشته باشد.
سوپ كدوحلوایى و كارى
كدو حلوایی هم از آن دسته صیفیجاتی است كه زیاد پرطرفدار نیست اما اگر راجع به خواص آن بیشتر بدانید نظرتان درباره مصرف آن عوض میشود.
این گیاه پرخاصیت در بسیاری از موارد خواصی مشابه هویج داشته و سرشار از آنتیاكسیدان بتاكاروتن است كه در جلوگیری از ابتلا به سرطان بسیار موثر است.
كدو حلوایی كه در زمستان بسیار فراوان یافت میشود پایینآورنده فشارخون بوده و از ابتلا به بیماریهایی چون تخریب دیواره عروق، آبمروارید و حتی سرماخوردگی جلوگیری میكند.
مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
كدوحلوایی: 800 گرم
كره گیاهی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوریشده
سیر: 2 حبه،رنده شده
پودر كاری: 2 قاشق چایخوری
نمك و فلفل: به میزان لازم
آب مرغ: 3 پیمانه، 750 لیتر
خامه: نصف پیمانه
روش تهیه:
1- كدوحلوایی را پوست كنده و در قابلمه بریزید. به اندازهای آب بریزید كه روی آن را بپوشاند. با در بسته و روی شعله ملایم 20 دقیقه آن را بپزید تا نرم شود، سپس آن را آبكش كرده و كنار بگذارید.
2- كره را در یك قابلمه روی شعله متوسط آب كرده و پیاز و سیر را 4 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. ادویه كاری را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید. آب مرغ و كدو حلوایی را اضافه كنید.
3- هنگامی كه سوپ به جوش آمد در آن را بسته و 20 دقیقه با شعله ملایم بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و قبل از سرو آن را با غذاساز پوره كرده و خامه را به آن اضافه كنید. سوپ را با تخم كدوحلوایی، پنیر رنده شده و پیازچه ساطوریشده تزیین كنید.
نكات:
1- به جای پیاز میتوانید از یك ساقه ترهفرنگی درشت استفاده كنید. در این صورت سیر حذف شود.
2- برای غنیتر شدن سوپ میتوانید 50 تا 75 گرم مغز تخم كدوحلوایی بو داده یا خام را آسیاب كرده و به آن اضافه كنید.
3- كدوحلوایی 2 نوع است: گرد و كوزهای. نوع دوم از نظر مواد تشكیلدهنده مغذیتر و خوشرنگتر است.
کدو حلوایی
قلیه كدو و عدس
در زمان پخت اصلا مواد را هم نزنید، زیرا كدو حلوایی پخته شده ممكن است از بافت خود جدا شده و مواد شما شكل سوپ شل بهخود بگیرد.
مواد لازم:
عدس پخته: 250گرم
كدوحلوایی پخته و نرم شده: 500گرم
آب گوشت: 5 قاشق سوپخوری
پیاز: یك عدد متوسط
پودر سیر، نمك، فلفل، دارچین: به میزان لازم
روغن: 3 قاشق سوپخوری
A variety of food and pasta recipes with pumpkin
روش تهیه:
پیاز را بهصورت نگینی خرد كرده و در روغن تفت دهید تا كاملا نرم شود. پس از 10 دقیقه زردچوبه را بیفزایید و 3 دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا پیاز خوشرنگ شود.
سپس عدس پخته شده و ادویهها و آب گوشت را افزوده و روی حرارت كم با در بسته 10 دقیقه زمان دهید تا عدسها طعم گرفته و كمی نرمتر شوند.
در نهایت كدو حلوایی پخته را افزوده و حرارت را بسیار كم كنید و 5 دقیقه زمان دهید.
حالا یك شام سریع، راحت، خوشمزه و مقوی دارید
نکته:
روی نان تست را كمی سیر تازه بمالید و روغن زیتون بزنید. كمی نعناع خشك روی آن پاشیده و در فر 180 درجه سانتیگراد برای 20دقیقه قرار دهید. نان را كاملا برشته و میل كنید.
طرز تهی پوره ی کدو حلوایی برای نوزادان
مواد لازم:
کدو حلوایی خرد کرده: نصف استکان
روغن مایع (از هر نوع روغن در دسترس): 1 ق مرباخوری
شیر پاستوریزه: نصف استکان
آب: نصف استکان
شکر: 1 ق مرباخوری
طرز تهیه:
کدو حلوایی را پوست گرفته و با شیر، آب و شکر بپزید تا آب آن تبخیر شود. پس از کمی خنک شدن مخلوط را نرم کنید. روغن را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
تهیه این غذا بسیار مناسب و مقوی برای شیرخواران 6 تا 7 ماهه است.
پتاژ کدو حلوایی
خیلی از افراد کلمه پتاژ به گوششان نرسیده زیرا یک غذای تازه، ساده و با کلاس و در عین حال خیلی خوشمزه است که همان سوپ معروف خودمان است. با روشی جدید و نوین .
با سرد شدن هوا بازار درست كردن و سرو سوپ و آش در خانهها داغ است. اين بار يك پتاژ مقوي و خوشمزه را به شما معرفي ميكنم. پتاژ درواقع يك مدل سوپ است، با اين تفاوت كه همه مواد آن در مرحلهاي از پخت، پوره و يكدست ميشود. براي یادگیری دستور پخت اين سوپ خوشمزه و مقوي با ما همراه باشيد.
مواد لازم:
كدو حلوايي:300 گرم، مكعبي خردشده
پياز: يك عدد، متوسط
سيبزميني:يك عدد، متوسط
هويج:يك عدد، متوسط
آب مرغ (استاك مرغ):يك ليتر
پودر پاپريكا: يك قاشق مرباخوري
روغن زيتون:سه قاشق غذاخوري
آب ليموي تازه:يك قاشق غذاخوري
زردچوبه، نمك و فلفل:به ميزان لازم
خامه صبحانه و جعفري:براي تزئين
روش تهيه:
1. پياز، سيبزميني و هويج را نگيني خرد كنيد و كنار بگذاريد. پياز را با روغنزيتون كمي تفت دهيد تا نرم و سبك شود. كدو حلوايي، سيبزميني و هويج را همراه پودر پاپريكا، زردچوبه، نمك و فلفل به پياز اضافه كنيد و سه دقيقه تفت دهيد.
2. آب مرغ را به مواد بالا اضافه كرده و 45 دقيقه اجازه دهيد سوپ بپزد و سبزيجات خوب نرم شوند. سوپ را با بلندر يا دستگاه غذاساز پوره كنيد.
3. پتاژ (سوپ پوره شده) را دوباره داخل ديگ بريزيد و پنج دقيقه ديگر حرارت دهيد تا آب اضافي آن تبخير شود و بعد آب ليمو را اضافه كنيد. همانطور كه در تصوير ميبينيد پتاژ در خود كدوحلوايي سرو شده است. براي اين منظور، يك كدو حلوايي كوچك را از وسط به دو نيم تقسيم و پس از بخارپز كردن، پتاژ آماده شده را درون آن ريخته و با خامه و جعفري سرو كنيد.
4. كدو حلوايي، يك ميوه جاليزي خوشمزه و پرخاصيت سرشار از بتاكاروتن، ويتامين C، ويتامين E و آنتياكسيدان است، يعني با وجود موارد ياد شده از بروز سرماخوردگي، آنفلوآنزا، بيماريهاي قلبي، سرطان، آب مرواريد، فشار خون بالا، سنگ كليه و افسردگي جلوگيري ميكند.
5. براي خريد كدو حلوايي، كدويي را انتخاب كنيد كه زدگي نداشته و پوست و گوشت سفتي داشته باشد. كدو را در جاي خشك و خنك (خارج از يخچال) دور از آفتاب ميتوانيد به مدت طولاني نگهداري كنيد.
زماني كه كدو را به اندازه مصرف برش زديد و مقداري از آن باقي ماند، بدون آنكه تخم كدو را از داخل آن خارج كنيد سرش را با پلاستيك فريزر بپوشانيد و داخل يخچال بگذاريد.
شما حتي ميتوانيد علاوه بر اينكه كدو را كنار غذا و داخل سوپ استفاده ميكنيد، آن را بخار پز كرده و حداكثر تا يك ماه در فريزر نگهداري و مصرف كنيد.
دستور تهیه انواع غذا و شیرینی با کدو حلوایی
A variety of food and pasta recipes with pumpkin
طرز تهیه ترشی کدو حلوایی مناسب فصل زمستان
طرز تهیه کیک کدو حلوایی و هویج، کیکی رژیمی
خواص و مقایسه کلم بروکلی و کدو حلوایی