عجیب ترین غذاهایی که در انتظار ماست + تصاویر
The strangest foods that await us + pictures
آنچه می بینیم و می شنویم خواه یا ناخواه در انتظار ماست. باتوجه به رشد جمعیت کره زمین انسان نیاز به تغذیه وغذا دارد و در این میان دام و طیور جوابگوی این همه نیاز نیست! به گزارش وب سایت ناز وب: تحقیقات در صنایع غذایی و پیشرفت سریع تکنولوژی، زوایای جدیدی از آنچه در آینده خواهیم خورد را نشان میدهند که در این مطلب از مجله تفریحی ناز وب با آنها آشنا میشوید.
عجیب و غریب ترین غذاها و موجوداتی که باید برای ادامه حیات بخوریم!
حشرات و موذیان!
به گفته سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، امروزه حداقل دو میلیارد نفر در جهان از حشرات تغذیه میکنند. اگرچه از نظر خیلی از ما خوردن حشرات چندش آور است، اما حشرات سرشار از چربی، پروتئین، فیبر و موادمعدنی هستند. علاوه بر این خوردن حشرات نسبت به خوردن دام با محیط زیست سازگارتر است و مزه برخی از آنها بسیار شبیه محصولاتی است که در حال حاضر میخوریم مثل: سیب، بیکن، بادام زمینی یا ماهی.
جلبک: هنگام تنفس غذایتان را هم پرورش دهید
بیشتر جلبکها حاوی مقادیر زیادی از اسیدچرب امگا-۳ هستند، یک ماده مغذی ضروری که خواص زیادی دارد. مخترعان و طراحان اظهار میکنند که انسانها با پوشیدن یک ماسک خاص میتوانند جلبک مورد نیازشان را هنگام نفس کشیدن پرورش دهند.
گوشت آزمایشگاهی
تولید گوشت در آزمایشگاه روشی برای مبارزه با مسائل محیط زیستی است: انتشار گازهای گلخانه ای، صید بیش از حد ماهی و نگرانیهای مرتبط با حیوانات. شرکتی به نام «گوشت ممفیس» در حال حاضر با استفاده از سلولهای بنیادین حیوانات گوشت آزمایشگاهی تولید میکند. هزینه تولید ۴۵۰ گرم گوشت آزمایشگاهی در حال حاضر ۲۴۰۰ دلار میشود.
تولید غذای زنده با چاپ سه بعدی
چاپگرهای سه بعدی هم میتوانند اشیای پلاستیکی و فلزی تولید کنند و هم چنین موادغذایی چاپ، آماده و سرو کنند! یک طراح هلندی غذا، باغبانی و چاپ سه بعدی را با هم ترکیب کرده است. ابتدا یک محفظه خمیری حاوی خاک خوراکی و دانههای مختلف چاپ میشود و چند روز بعد، دانهها شروع به رشد میکند و از حفرههای کوچک پوسته خمیری بیرون میآیند.
بسته بندی تجزیهپذیر موادغذایی
چندین سال طول میکشد که بسته بندیهای پلاستیکی به طور طبیعی تجزیه شوند. یک شرکت سوئدی راه حلی برای این مشکل پیدا کرده است. آنها برای روغن، بسته بندی از جنس موم و شکر کاراملی شده، برای اسموتی بسته بندی از جنس جلبک و آب، و برای برنج، بسته بندی از موم زنبورعسل ارائه داده اند. عمر این بسته بندیها به اندازه مواد غذایی داخلشان است.
بطریهای آب خوراکی
یک استارتاپ در لندن، قصد دارد بطریهای پلاستیکی آب را با بطریهای آب خوراکی ساخته شده از جلبک جایگزین کند. این بسته بندی میتواند برای سایر مایعات خوراکی هم استفاده شود. استفاده از جلبک به عنوان ماده بسته بندی ارزانتر از پلاستیک تمام میشود.
غذاهای بهبود یافته صوتی
تحقیقاتی که در دانشگاه آکسفورد انجام شد نشان میدهد که مواد غذایی بستگی به موسیقی پس زمینه، طعم کم و بیش متفاوتی دارند. آن ها پیشنهاد میکنند از موسیقی برای حذف مواد ناسالم موادغذایی استفاده شود.
ماهی و غذاهای دریایی جعلی
براستی در آینده چه غذاهایی خواهیم خورد؟!
نه تنها گوشت بلکه ماهی را هم میتوان در ازمایشگاه تولید کرد. در سال ۲۰۰۲ گروهی از دانشمندان کالج تورو توانستند فیلههای ماهی کوچک تولید کنند. شرکت «نیو ویو فود» هم ماهی جعلی تولید کرده و در حال کار روی تولید خرچنگ آزمایشگاهی است.
غذای سالم
اغلب ما از اینکه دقیقا چه میخوریم آگاه نیستیم. اسکنر غذای «TellSpec» این مشکل را حل میکند و به مشتریان محتویات دقیق غذایشان را نشان میدهد. شما به راحتی دستگاه را روی ماده غذایی میگیرید و دستگاه شما را از مواد شیمیایی و آلرژنها آگاه میکند و به شما کمک میکند مصرف ویتامین خود را کنترل کنید.
قهوه جویدنی
یکی از محصولاتی که هم اکنون هم در بازار وجود دارد، قهوه جویدنی است. سازندگان ادعا میکنند که این محصول تمرکز را بهبود میبخشید و عملکرد شناختی مطلوب را تقویت میکند. چه کسی دوست ندارد یک تکه قهوه در جیبش داشته باشد؟
عجیب ترین غذاهای امریکا
یک سرآشپز معروف در بهترین رستوران ایالات متحده آمریکا یعنی Alinea، خوراکیهای عجیبی سرو میکند که یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین آنها بالون هلیوم است.
رستوران آلینیا (Alinea) در شیکاگو، بهترین رستوران کشور ایالات متحده آمریکا است و در آن میتوانید تجربهای از غذا خوردن را داشته باشید که هیچگاه و در هیچ جای دیگری برای شما اتفاق نخواهد افتاد.
گرنت اچتز (Grant Achatz)، سرآشپز مشهور، خوراکیهای غیر معمولی را در این رستوران برای مشتریان سرو میکند که یکی از محبوبترین آنها، بالون هلیوم خوراکی است. مشتریان برای خوردن این خوراکی ابتدا باید گاز هلیوم درون بالون را بمکند و سپس خود بالون را میل کنند.
و همچنین غذاها وخوراکی های عجیب و غریب دنیا تمامی ندارد.
عنکبوت سرخ شده، کامبوج
مشخص نیست که مردم بومی از چه زمان این غذا را در فهرست غذایی خود اضافه کردند اما احتمال می رود زمان شروع آن به دوران حکمرانی خِمر های سرخ که مواد غذایی بسیار کمیاب بود، باز می گردد. امروزه عنکبوت ها را در مزارع درون حفره های زیرزمینی پرورش می دهند و بیشتر متقاضیان آن گردشگرانند.
درباره خود غذا باید گفت ظاهرا بافت آن نرم است و مزه ای شبیه مرغ دارد. گفته می شود سر آن بهترین قسمت و پاها بسیار تُردند. هرچند خودن شکم آن به دلیل وجود امحا و احشا و تخم توصیه نمی شود، اما برخی آن را هم بسیار لذیذ می دانند.
بالوت یا تخم مرغ بارور شده، فیلیپین و آسیای شرقی
در واقع این غذا با تخم اردک درست می شود بدین طریق که قبل از دفن کردن تخم ها، اول آن ها را می جوشانند. البته بخشی از جنین تکامل نیافته اردک باید درون تخم وجود داشته باشد. طبق اعتقادات بومیان جنین دارای پروتئین فراوان و برای تقویت قوای جنسی بسیار موثر است.
چشم ماهی تُن، ژاپن
سرآشپزهای ژاپنی چشم ماهی تُن را با سیر و سویا سس طبخ می کنند. گوشت چشم بسیار زیاد است و عدسی چشم بعد از پخت بسیار ترد می شود. مزیت خاصی در مصرف این غذا وجود ندارد و شاید فقط بتوان به وجود پروتئین آن اشاره کرد هرچند خود گوشت ماهی تُن هم به داشتن پروتئین بسیار معروف است.
این وعده غذایی به صورت زنده خورده می شود ! ابتدا سر جانور را می برند و با فشار دست شکمش را خالی کرده و سپس بدن نیمه جان کرم را که هنوز لول می خورد و طعم تخم مرغ می دهد، می خورند !!
کرم سرخ شده، مکزیک
مکزیکی ها از قدیم الایام به خوردن کرم و حشرات معروفند و امروزه حتی در معروف ترین رستوران های این کشور به فروش می رسد. اکثرا آن را سرخ می کنند که البته طعم گوشت قرمز می دهد.
سوپ لانه پرنده، چین
دهه هاست که این سوپ در چین طرفدار دارد. برخلاف اسمش هیچ چوب و خاشاکی در آن وجود ندارد. در حقیقت رشته این سوپ از بزاق سفت شده پرستو درست می شود. این پرنده بزاق دهان خود را به صورت رشته رشته در کنار علف های دریایی قرار می دهد که قبلا نیمه هضم کرده است. گفته می شود این سوپ که طعم خاصی هم ندارد به تقویت قوای جنسی کمک می کند.
پنیر کاسو مارزو ماگت، ساردینیا
دستور پخت این پنیر خوشمزه سنتی صدها سال قدمت دارد. مثل هر پنیر دیگری از شیر، مخصوصا شیر گوسفند تهیه می شود. تفاوت آن با دیگر پنیر ها در آنجاست که اجازه می دهند فرایند تخمیر کامل شده و سپس شروع به تجزیه و فساد کند تا زمانی که پر از لارو شود ! این لارو ها پنیر را می خورند و از آن چربی هضم شده تولید می کنند که طعم خاصی به پنیر می دهد. اما چون معمولا این لارو ها تا 6 اینچ بالا می پرند، تا زمان مرگ تمام این موجودات به پنیر دست نمی زنند.
حشرات زنده، لائوس ، آسیا
این رژیم سنتی به صورت خام و به همراه ترکیب چسبناکی از برنج و گوشت یا ماهی استفاده می شود. جالب است بدانید سازمان غذا و کشاورزی لائوس در سال 2010 حدود 475،000 دلار برای توسعه ، تقویت، برداشت و مصرف حشرات اختصاص داد.
دانه های قهوه کوپی لاواک، اندونزی
به نظر کمی عجیب می آید اما زمانی که یک گربه آسیایی به نام پلام سیوت دانه قهوه را به خاطر گوشتش می خورد و بعد دفع می کند، دانه های قهوه کوپی لاواک درست می شوند !! در واقع آنزیم های پروتئولیتیک گربه، در دانه این میوه خیس می خورند که باعث کم شدن پپتید ها و آزاد شدن آمینو اسید های بیشتر و طعم لذیذتر آن می شود.
بال کوسه ، چین
Shark Wings, China
از چند صد سال پیش، از زمان سلسله پادشاهی مینگ، تاکنون این سوپ محبوب مردم چین بوده است و به قولی برای تقویت قوای جنسی بسیار مفید است. این غذا ، غذایی است لوکس و از این رو معمولا در مجالس عروسی ارائه می شود. پخت این غذا نشان دهنده ثروت، قدرت،شان اجتماعی و افتخار هر سرآشپزی است.
Since the Ming Dynasty, a few hundred years ago, it has been a popular soup of China, and it is very useful for a promise to strengthen sexual power
قهوه عاج سیاه، تایلند
برای تهیه این قهوه ابتدا فیل گوشت اطراف این میوه را می خورد ، بیشتر پروتئین موجود در دانه را هضم و دانه را از سیستم گوارش خود دفع می کند. این دانه ها از مدفوع فیل بازیابی و فرآوری می شود! این قهوه گران ترین قهوه دنیاست و هر کیلوی آن 1100 دلار و در برخی هتل ها هر فنجان آن 50 دلار به فروش می رسد !
شیوکارا، ژاپن
این غذا مخلوطی از موجودات دریایی است. در واقع ترکیبی است از امحا و احشا موجودات دریایی به صورت خام به اضافه 10 درصد نمک و 30 درصد برنج مالت. در نهایت نیز یک ماه به ان فرصت می دهند تا تخمیر شود . نتیجه کار هم مزه بسیار تندی است که هر کسی تحمل خوردنش را ندارد.
سوسیس خونی یا پودینگ سیاه ! بریتانیا، ایرلند، سوئد
این غذا را می توان به صورت سرد هم خورد چرا که قبلا در طی فرایند تولید پخته شده است. اکثرا یا آن را سرخ می کنند یا کباب. سوسیس خونی ترکیبی از خون خوک، شوربا و پیاز است و علی رغم طعم تند آن برای وعده صبحانه مصرف می شود.
تخم مرغ صد ساله، چین
نه صد سال بلکه چند هفته تا چند ماه، تخم مرغ یا غاز را در مخلوطی از خاکستر ، نمک ، گِل و آهک نگهداری می کنند تا به حد تخمیر مورد نظر برسد. طعم نهایی آن چیزی بین سولفور و آمونیاک است و در واقع با افزایش سطح PH تخم مرغ در طی فرایند تخمیر ، طعم آن به کلی عوض می شود. هرچند بافت ژله ای قهوه ای رنگ آن، که زمانی سفید بود، اصلا طعم خاصی ندارد.
اختاپوس زنده، کره
برای تهیه این غذا ابتدا اختاپوس را به صورت زنده به چند قسمت تقسیم کرده ، روی آن روغن کنجد می ریزند و بلافاصله برای خوردن به روی میز می آورند !! از آن جایی که این غذا هنوز زنده است خوردنش بسیار خطرناک است زیرا احتمال دارد به دیواره گلو بچسبد و باعث خفگی شود.
بوندوگی، کرم ابریشم، کره
بخار پز و آبپز آن ، جز غذاهای خیابانی محبوب در کره است. در واقع این غذا در طی جنگ کره و دوران قحطی آن زمان بسیار محبوب شد. طعم آن مثل پوست مرطوب درخت است و سرخ کرده آن مزه چوب سوخته می دهد !!
محبوب ترین غذاهای منفور دنیا! + تصاویر
عجیب ترین چیزهایی که نمی دانستید خوراکی اند+ تصاویر
جنجالی ترین غذای عجیب ژاپنی ها (عکس)
وحشتناک و چندش آورترین تزئینات غذا (تصاویر)
برچسبها: مطالب جذاب