مارشمالو چیست؟ دستور تهیه پاستیل نرم ویژه بچه ها

مارشمالو چیست؟ دستور تهیه پاستیل نرم ویژه بچه ها

مارشمالو؛ آب نبات های رنگی رنگی و نرمی هستند که با ترکیب مواد اصلی و مقوی تهیه می شود و طیف رنگی و زیبای آن را اسانس و رنگ های خوراکی تشکیل می دهد با توجه به علاقمندی بچه ها به مارشمالو مامان های گل می توانید با  به دستور تهیه در این بخش تنقلاتی سالم و خوشمزه به کودکان دلبندتان هدیه بدهید. از انتخاب شما سپاسگزاریم.

 

مارشمالو چیست؟

مارشمالو نوعی آب‌نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سفیدهٔ تخم مرغ و شکر یا شیرهٔ نشاسته تهیه می‌شود و در آشپزی کاربرد فراوانی دارد. در ادامه این مطلب را به نقل از فودفا بخوانید.

مارشمالو رو میتوانید از سوپر مارکت‌ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی آنها هم موجوده اما مارشمالو‌های خانگی معمولا مربع شکل هستن گرچه می‌توانید به حالت دلخواه دربیاورید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.

 

خواص مارشمالو

با توجه به مواد کاربردی و مقوی همانند تخم مرغ و مغز آجیلهای آن نسبت به پاستیل ضررهای کمتری دارد و می توان به عنوان یک تنقلات سالم برای کودکان و حتی بزرگسالان در نظر گرفت.

 

 

مارشمالو چیست؟ دستور تهیه پاستیل نرم ویژه بچه ها

 

دستور تهیه دو نوع مارشمالو با دو طعم متفاوت

مارشمالو در تهیه برخی بیسکوییت‌ها و شیرینی‌ها کاربرد دارد و یکی از بیشترین استفاده‌ها را در تهیه خمیر فوندانت دارد. مارشمالو یک محصول کاملا صنعتی است و در کارخانه‌های تولید بیسکوییت و کیک با دستگاه‌های مخصوص تهیه می‌شود اما با روش‌هایی می‌توان در منزل مارشمالوی خانگی تهیه کرد.

مارشمالو در شکل‌های متنوع عرضه می‌شود. ممکن است تکه‌های بلند و قطور باشد و یا چند رشته به هم پیچیده شده باشد.

مارشمالو در رنگ‌های مختلف و گاها طعم‌های مختلف نیز عرضه می‌گردد و با توجه به طعم و رنگی که مارشمالو دارد در کرم‌ها و خمیرهای مختلف از آن استفاده می‌شود اما پرکاربردترین مدل مارشمالو سفید و بدون اسانس آن است که طعم و رنگ اضافه وارد خمیر یا کرم نشود.

 

مواد لازم برای تهیه مارشمالو خانگی

۱ بسته پودر ژله (الوئه ورا یا موز)
۳ پیمانه شکر
نصف قاشق مرباخوری وانیل
۲ قاشق سوپ‌خوری آبلیمو
۳ پیمانه آب (نصف پیمانه سرد و ۲ و نیم پیمانه جوش)
۲ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین

طرز تهیه مارشمالو خانگی
پودر ژله که بهتر است آلوئه ورا باشد را با یک پیمانه آب جوش حل کنید طوری که دانه‌های ژله کاملا حل شوند.(می‌توانید آن را به مدت ۳۰ ثانیه داخل مایکروویو بگذارید یا اینکه با بخار کتری آب کنید.)

سپس پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه استراحت دهید. یک و نیم پیمانه آب جوش و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود.

روش تهیه مارشمالو خانگی

(اگر شکر حل نشد به آن آب اضافه نکنید چون با یکی دوبار همزدن با قاشق مشکل حل میشود.) ژله آلوئه ورا و محلول ژلاتین را در محلول آب و شکر بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد(می‌توانید داخل مایکروویو هم بگذارید.)

بعد از ۲۰ دقیقه شعله گاز را خاموش کرده و فرصت دهید محلول کاملا ولرم شود.

اکنون مواد را داخل یک ظرف بزرگ ریخته و آن را با دور تند همزن بزنید تا کم کم سفید شده و حجمش بیشتر و بیشتر شود. (مواد بعد از هم زدن ۴ برابر می‌شود و اگر ظرف کوچک باشد کار خراب می‌شود.) هم زدن مارشمالو معمولا ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت طول می کشد.

بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانیل و آبلیمو را اضافه کنید. سپس کاغذ فویل را با روغن کمی چرب کرده و داخل قالب دلخواه قرار دهید و مایع را داخل آن بریزید.

دستور تهیه پف پفی دو رنگ و خانگی

 

مارشمالو چیست؟ دستور تهیه پاستیل نرم ویژه بچه ها

 

مواد لازم

ژله۲ بسته در طعم و رنگهای مختلف (من از آلبالو و لیمو) استفاده کردم.
طرز تهیه پف پفی

آب برای هر بسته ژله ۱/۳ پیمانه

عسل یا (گلوکز) برای هر ژله۱ قاشق غذاخوری سرخالی (من از عسل استفاده کردم)

پودر نارگیل به اندازه کافی

دستور تهیه

یکی از بسته ژله ها را با ۱/۳ پیمانه آب سرد مخلوط می کنیم.

روی بخار کتری میگذاریم تا ژله در آب به روش بن ماری کاملا حل بشه (حدود ۱۰ دقیقه طول میکشه).

وقتی خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سر خالی عسل یا گلوکز را اضافه می کنیم و همین که حل شد از روی کتری برمی داریم.

با دور تند همزن اینقدر می زنیم تا حالت پفکی پیدا کنه.

نکته: زیاد نمی زنیم چون سفت میشه و صاف کردنش تو ظرف کار سختی میشه. حدود ۷ دقیقه طول میکشه تا حالت پفکی پیدا کنه.

کف ظرفی کمی پودر نارگیل می ریزیم و مواد آماده شده را داخل ظرف می ریزیم. کنار می گذاریم و ژله بعدی را به همین روش آماده می کنیم.

ژله لایه دوم که آماده شد، روی لایه قبلی می ریزیم و حدود ۱ تا ۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم بمونه تا خودش را بگیره.

وقتی آماده شد از یخچال خارج می کنیم و با یه چاقو که کمی لبه هاش را چرب کردیم، دور تا دور پف پفی را آزاد می کنیم تا راحت از ظرف برگرده.

وقتی برگردوندیم به دلخواه با چاقو برش می زنیم و داخل پودر نارگیل می غلطونیم. می تونید داخل آرد یا پودر قند هم بغلطونید.

پف پفی های خوشمزه مون آماده شد و مطمئنم که اگه با این دستور پف پفی درست کنید دیگه هرگز از بیرون نمیخرید،حتی خارجیش را.

نکات

بهتره ظرف و چاقویی که باهاش برش می زنید را کمی چرب کنید تا موقع درآوردن از ظرف و برش زدن دردسری نداشته باشید.

بهتره از عسل استفاده کنید چون شنیدم گلوکز واسه سلامتی خیلی مضره .

از هر رنگ ژله ای که دوست دارید می تونید استفاده کنید،من از دو طعم ژله ی ترش (آلبالو و لیمو) استفاده کردم.

 

مارشمالو چیست؟ دستور تهیه پاستیل نرم ویژه بچه ها

 

دستور دیگر تهیه مارشمالو

شکر 3 لیوان

پودر ژله 1 بسته

پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری

آب سرد 1/2 لیوان

آب جوش 2 و 1/2 لیوان

آبلیمو 4 قاشق غذاخوری

اسانس وانیل چند قطره

دستور دوم تهیه پف پفی

ابتدا پودر ژله را داخل ظرفی بریزید و 1 لیوان آب جوش اضافه کنید. هم بزنید تا پودر ژله حل شده و شفاف شود.

نکته

میتوانید بسته به رنگی که میخواهید از پودر ژله بی رنگ یا پودر ژله رنگی استفاده کنید.
ظرف ژله را روی حرارت بخار آب قرار دهید ( روش بن ماری ) ، پودر ژلاتین را با نصف لیوان آب سرد مخلوط کنید و به ظرف ژله اضافه نمایید.

هم بزنید تا ژلاتین حل شده و مخلوط شفاف شود. یک و نیم لیوان آب جوش و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود.

مخلوط ژله و ژلاتین را به شکر حل شده اضافه کنید و حدود 20 دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد.

سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.

پس از اینکه مایه مارشمالو کمی خنک شد داخل کاسه بزرگی بریزید و با دور تند همزن شروع به هم زدن کنید.

( حجم مواد پس از هم زدن 4 برابر خواهد شد. برای رسیدن به نتیجه دلخواه 20 – 30 دقیقه زمان لازم است.

در شروع هم زدن مایه مارشمالو شفاف و ساده است اما به مرور با هم زدن شکل خود را پیدا خواهد کرد.

پس از آماده شدن مارشمالو میتوانید وانیل و آبلیمو را اضافه کنید.

داخل قالب را کمی چرب کنید. سپس پف پفی را به ضخامت 1 – 2 سانتیمتر داخل ظرف بریزید و به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرید.

پس از این مدت زمان ژله پف پفی از قالب خارج کنید و قالب بزنید و در پودر قند بغلطانید.

 

نکته

مارشمالو را میتوانید پس از آماده شدن برای خمیر فوندانت مورد استفاده قرار دهید (نیازی به قرار دادن در یخچال نیست)

مارشمالو را میتوانید تا 1 ماه در یخچال نگهداری کنید.

 

آموزش تهیه پاستیل در خانه+ خواص و مضرات پاستیل

شیرینی مارشمالوی پف پفی ساده و با کلاس

طرز تهیه پاستیل پرطرفدار در خانه

پاستیل چه خواصی دارد

 

مارشمالو چیست؟ دستور تهیه پاستیل نرم ویژه بچه ها/ What is marshmallow? Recipes for kids soft pastel


راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان