ramazan
ramazan

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

لبو، نگین سبزیجات و سیفی جات؛ Labu, Negin Vegetables and Saifat یکی از زیبا و محبوب ترین سیفی جات لبو است که علاوه بر خواص زیاد آن یکی از پرکاربردترین سیفی جات است که با رنگ طبیعی و جگری خود می توان برای تزئین بسیاری از سفره آرایی ها استفاده کرد.

در این بخش نیز با توجه به نزدیک شدن به شب یلدا به مهم ترین اصل تهیه لبو یعنی پخت آن و روش های تزئین آن می پردازیم. از انتخاب شما سپاسگزاریم.

 

شب یلدا و لبوهای جگری داغ با خواص بی نظیر

 

1. طبیعت چغندر گرم و‌تر است.
2. مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می‌برد.
3. چغندر، عقل را زیاد می‌کند.
4. شیره چغندر یکی از بهترین شیره‌های سبزی است که به ساختن گلبول‌های قرمز خون کمک می‌کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد. از این رو مصرف چغندر به خانم‌ها بسیار توصیه می‌شود.
5. چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

6. لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ث و اسیدفولیک است که از بروز کم خونی در افراد به‌ویژه دختران جوان ممانعت می‌کند.
7. چغندر ملین، نرم‌کننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند. همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد.
8. درمان‌کننده التهاب مجاری ادرار است.
9. چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماری‌های پوستی بسیار مفید است. اشتها را نیز زیاد می‌کند.
10. چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامینA می‌شود.

11. مدر، اشتها آور و آرام بخش است، کار عضلات را تقویت می‌کند، خون را بند می‌آورد، معده را تقویت می‌کند، اسهال خونی را متوقف می‌سازد.

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

12. آب پخته شده‌ آن برای درمان التهاب مثانه، یبوست، بواسیر و بیماری‌های پوستی مصرف می‌شود.
13. آب چغندرخام را بگیرید و با ماست مخلوط کنید و صبح ناشتا بخورید و هر روز تکرار کنید از سفید شدن موها جلوگیری می‌کند.
14. هر شب با آب گرم پخته‌ آن موضع را بشویید. ترک خوردگی‌های پوست که از سرماخوردگی باشد را برطرف می‌کند.
15. آن را بپزید و با آب نیم گرم آن تنقیه کنید ورم روده را درمان می‌کند.

 

روش اول برای پخت لبو برای شب یلدا

 

لبو هارو بشورید ولی پوستش را نکنید.اما سر و ته لبو ها را جدا نکنید چون باعث میشود رنگ بدهد و خودش بی رنگ رو شود.
اگر برای پخت عجله ندارید پیشنهاد میکنم لبو را با آب کافی در یک ظرف مسی طی ۵-۶ ساعت آرام آرام بپزید این طرز پخت آرام و سر فرصت نتیجه عالی خواهد شد.

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

ولی اگر عجله دارید آن را در زود پز بیاندازید ، اول در زودپز را نبندید تا جوش بیاید. سپس در زود پز را چفت کرده و بگذارید ۱-۲ ساعت بپزد.
در هر دو روش برای تست پخته شدن یا نشدن لبو میتوانید به آرامی یک چنگال در لبو فرو کنید.
با این کار میتوانید مطمئن شوید حسابی مغز پخت شده.
تا این مرحله فقط لبو ها را پخته ایم ولی شیرین نکرده ایم.
بعد از پخت کامل لبو ها را یکی یکی با دقت پوست بکنید.
سپس در آب خودش که حالا با شکر یا نبات شیرین کرده اید بگذارید تا نم نم آبش تبخیر شود
در نهایت باید مقدار کمی آب که غلیظ و شیرین شده ته ظرف باقی بماند.
لبو های شما آماده است . هم قرمز هم شیرین
حالا میتوانید نگاهی به عکس های پایین بیاندازید و یک مدل ساده و شیک برای تزیین لبو شب یلدا پیدا کنید.
نوووش جانتان.

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

ابتدا چغندرها را کاملا بشویید. سر و ته لبو ها را جدا کرده و درون قابلمه قرار دهید. آب را درون قابلمه تا جایی بریزید که یک سوم از لبو ها بیرون از آب قرار بگیرد. درب قابلمه را بگذارید . حدود 2 ساعت صبر کنید تا لبو ها کاملا بپزد. در این مدت به لبو ها سر بزنید که احیانا آب درون قابلمه تمام نشود.

اگر دوست دارید لبو ها شیرین باشند می توانید مقدار کمی شکر به لبوها اضافه کنید. بعد از 2 ساعت یک چنگال را درون لبو فرو کنید و اگر نرم شده باشد و راحت داخل لبو فرو رود یعنی لبوی شما پخته است. لبو ها را از قابلمه خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست و سر و ته آن را جدا کرده وو برش بزنید.

 

روش دوم پخت لبو برای شب یلدا

 

لبو ها بعد از شستن درون فویل آلومینیومی قرار دهید. سپس چغندرها را درون فر طبقه وسط با دمای 160 تا 180 درجه به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت قرار دهید. بعد از پختن لبو ها را از درون فویل خارج کرده و بعد از خنک شدن پوست آن را جدا و برش بزنید.

طرز تهیه لبو با 3 روش مختلف خانگی برای شب یلدا,لبو برای شب یلدا,پخت لبو برای شب یلدا,تزیین لبو برای شب یلدا
روش سوم پخت لبو برای شب یلدا

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

مانند دو روش قبل چغندرها را بشویید. بعد از شستن لبو ها را درون سبد بخارپز زودپزتان قرار دهید. زودپز را تا جایی آب بریزید که سبد بخارپز بیرون از آن قرار بگیرد. لبو ها را درون سبد بچینید. اگر دوست دارید که لبو های شما شیرین باشند یک قاشق غذا خوری شکر روی لبوها بریزید سپس درب زودپز را ببندید. بعد از 40 دقیقه درب زودپز را باز کرده و بعد از سرد شدن پوست لبوها را جدا کنید.

تذکر:مضر معده است و اسراف در خوردن آن قی آور و موجب سوزاندن خون است و دل پیچه ایجاد می‌کند.
مصلح آن عدس پخته، خردل و آبغوره است.

 

گالری تصاویر زیبا از ایده های تزئین لبو

 

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین لبوهای ورقه ای

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین های زیبای لبو ویژه شب یلدا

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

برش های ساده لبو اما خلاقانه

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین های ساده مادربزرگی!

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین لبوهای اناری

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

ساده و زیبا از لبوهای جگری شب یلدا!!

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

انواع دیزاین لبو برای هر سلیقه و توانایی

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

ترئین لبو با برش ساقه های سبزیجات

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

سیخ های جگر

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

گلهای لبویی شب یلدا

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

دیزاین و تلفیق لبو با کلم بروکلی

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

زیبا و متنوع با تزئین های لبو برای شب یلدا یا شب های سرد و بلند زمستان

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

کیک لبو با مهارت زیبا و طعمی خوشمزه

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

عکس هایی از تزئین لبو برای شب یلدا به همراه آموزش پخت لبو به صورت بازاری قرمز و شیرین

 

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

تزئین لبو شب یلدا با روش اصولی پخت لبو بازاری

 

 

Decorate Labu Yalda Night with the traditional method of cooking Labu Bazaar


برچسبها:

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان