زیبایی با به دانه، آموزش ماسک، دمنوش و خواص آن

زیبایی با به دانه، آموزش ماسک، دمنوش و خواص آن

به و به دانه چیست و چرا اینقدر در مصرف آن به تاکید میشود. میوه ای که علاوه بر Unique properties of seeds خواص بی نظیر دانه های آن نیز از خود به فواید بیشتری دارد! در این بخش از مجله سلامت و تغذیه وبسایت ناز وب به خواص بی نظیر به و به دانه می پردازیم از حسن انتخاب شما عزیزان خرسندیم.

ابتدا مخیوه به و خواض ان را به صورت تیتر بشناسید و سپس به خواص باورنکردنی به دانه در امور زیبایی و پوست، درمان بیماریها، دمنوش های آرامبخش و شربت های لاکچری می پردازیم.

 

خواص میوه به

میوه بهی یا به (به انگلیسی quince) یک میوه غیر معمول شبیه به سیب و گلابی است. نام علمی به Cydonia oblonga می باشد. درخت به دارای برگ های کوچک بوده و میوه به به رنگ زرد و طلایی می باشد.

طبع میوه به گرم و تر است. این میوه بومی ازبکستان، ارمنستان، ترکیه، مجارستان و مقدونیه می باشد. شما می توانید از به برای تهیه ی مربای به، شربت به و خورش به استفاده کنید. میوه به حاوی ویتامین ها، مواد معدنی مانند ویتامین C، روی، پتاسیم، مس، آهن، ترکیبات فنلی، آنتی اکسیدان های کاتچین، اپیکاتچین، لیمونن و فیبر غذایی می باشد.

میوه به برای جلوگیری از سرطان، کاهش وزن، کاهش کلسترول خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بیماری های دستگاه گوارش و پوست و مو مفید می باشد.

 

1. خواص میوه به برای پوست و مو
2. خواص به برای زنان باردار و جنین در دوران بارداری
3. خواص میوه به برای معده و دستگاه گوارش
4. خواص میوه به برای کبد و کبد چرب
5. خواص میوه به برای لاغری و کاهش وزن
6. خواص میوه به برای سرماخوردگی و آنفلونزا
7. فواید میوه به برای دیابت و قند خون افراد دیابتی
8. میوه به برای یبوست و اسهال
9. میوه به و فشار خون
10. میوه به و قاعدگی
11. خواص برگ به
12. خواص و طرز تهیه چای و دمنوش به
13. خواص دانه به یا به دانه
14. خواص روغن دانه به
15. خواص آب میوه به

عوارض و مضرات میوه به

هیچ شواهد قطعی در مورد عوارض جانبی و مضرات میوه به با این حال چون دانه های میوه به مقدار کمی سیانید دارند خوردن بیش از چند دانه می تواند باعث ایجاد مشکلاتی در افراد شود.

ارزش غذایی میوه به

کالری : 57
کربوهیدرات : 15 گرم
پروتئین : 0.4 گرم
فیبر : 1.9 گرم
چربی : 0.1 گرم

خواص بی نظیر درمانی، زیبایی و پذیرایی به دانه

 

به دانه یا دانه به به دانه های قهوه ای رنگ گفته می شود که داخل میوه به وجود دارد و دارای فواید زیادی برای سلامتی و پوست و مو می باشد.

دانه به حاوی مواد مغذی فراوان از جمله آهن، پتاسیم و ویتامین C فراوان و بسیاری از مواد مغذی موجود در میوه به می باشد اما خاصیت لعابی آن بیشتر بوده و روغن بیشتری نسبت به میوه به دارد.

از دیگر ترکیبات مغذی موجود در به دانه می توان به چربی، تانن ها، پکتین، قند و اسید مالیک اشاره کرد. طبع به دانه سرد و تر است.

خواص دارویی و فواید به دانه

1. بهبود خواب و کاهش استرس

به دانه وقتی داخل آب خیسانده می شود پف کرده و مایع چسبنده ژله ای تولید می کند. مصرف این ماده ژلاتینی باعث ایجاد آرامش شده و به درمان بی خوابی کمک می کند.

چای به دانه نیز به کاهش استرس و بی خوابی کمک می کند.

2. ضد سرطان

گفته می شود به دانه منبع خوب ویتامین B17 بوده و در طب سنتی برخی نقاط دنیا به عنوان داروی رایج ضد سرطان مصرف می شود.

3. درمان سوختگی

استعمال موضعی ژل به دانه برای Burn treatment درمان سوختگی های خفیف و کبودی استفاده می شود.

برای درمان خانگی و سریع سوختگی و زخم، مقداری به دانه را به نیم لیتر آب جوش اضافه کرده و مخلوط را خوب هم بزنید و برای کاهش درد سوختگی و جلوگیری از به جای ماندن اثر زخم، ژل (لعاب) حاصل را 2 تا 3 بار در روز در محل سوختگی بمالید.

4. خوشبو کردن دهان

بلعیدن به دانه برای رفع بوی بد دهان و تنفس بدبو تاثیر شگفت انگیز دارد.

5. ضد درد

به دانه دارای خاصیت ضد درد بوده و برای درمان التهاب دهان و گلو مفید است.

6. خواص به دانه برای سرفه

ژل به دانه برای بیماری های تنفسی مفید است. در نقاط مختلف جهان فرورفتگی داخل میوه ها از جمله میوه به را در آب خیسانده و برای درمان گلودرد و سرفه استفاده می کنند.

لعاب به دانه برای درمان التهاب مخاطی و گرفتگی صدا نیز مفید است.

 

داروی سرفه خانگی برای کودکان

1 قاشق غذاخوری به دانه را در 300 میلی لیتر آب خیسانده و بگذارید در دمای اتاق (یا گرم) خیس بخورد. بعد از ایجاد ماده ژلاتینی، 1 قاشق چایخوری عسل به آن افزوده و هر روز 3 یا 4 لیوان مصرف شود.

این دارو مشابه شربت سرفه عمل می کند، با این مزیت که صد در صد طبیعی بوده و برای کودکان عوارضی ندارد.

7. خواص به دانه در سرماخوردگی

به دانه، به دلیل خواص ضد آلرژی و ضدالتهابی از درمان های خانگی سرماخوردگی می باشد. کافیست 1 قاشق غذاخوری به دانه را با 250 میلی لیتر آب جوش مخلوط کرده و گرم بنوشید.

8. خواص به دانه برای سیستم گوارش

به دانه از دانه های قابض می باشد که دارای خواص ضدالتهابی قوی بوده و به درمان یبوست کمک می کند.

مصرف به دانه از سلامت دستگاه گوارش محافظت کرده و برای زخم معده مفید است.

9. خواص به دانه برای پوست و مو

توجه داشته باشید:

قبل از اعمال موضعی هر گونه ماسک یا ضماد روی پوست صورت و سایر نقاط حساس بدن، حتما اندکی از آن را روی بخش کوچکی از پوست دست تست کرده و 20 دقیقه منتظر بمانید تا از عدم حساسیت پوست خود مطمئن شوید.

به دانه برای از بین بردن لک های صورت و Acne treatment درمان آکنه بسیار مفید است. به دانه باعث نرم شدن پوست شده، چین و چروک ها را از بین می برد و به روشن شدن پوست و سلامت آن کمک می کند.

 

 

ماسک صورت به دانه

یک مشت کوچک به دانه را به نصف لیوان آب اضافه کرده و در ظرف شیشه ای درب دار بریزید. درب ظرف را به مدت 24 ساعت ببندید.

هر روز و به صورت منظم، مقداری از ماده ژله ای به دانه را با توپ پنبه به پوست صورت بمالید.

هشدار: در صورت ابتلا به بیماری های مزمن پوستی، حتما قبل از استفاده با پزشک مشورت کنید زیرا درمان های طبیعی ممکن است با بروز حساسیت پوستی همراه باشد.

 

ماسک موی به دانه

تعدادی دانه به را به 2 لیوان آب اضافه کرده و بگذارید روی حرارت بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و بعد از خنک شدن، مایع را روی ریشه موهای خود بمالید و بعد از یک ساعت با آب گرم و بدون استفاده از شامپو بشویید.

این ماسک برای موهای معمولی مناسب و برای مجعد کردن موها موثر است.

10. خواص به دانه در طب سنتی

– تب بر
– درمان اسهال خونی
– بهبود سرفه
– درمان تورم های داخلی
– تسکین زخم گلو
– درمان خشکی دهان و زبان
– آفتاب سوختگی
– تقویت میل جنسی
– بهبود ترک پوست در نواحی دست، نوک سینه، لب ها و بواسیر

هشدار: هنگام تهیه ژله به دانه از له کردن یا خرد کردن دانه های به خودداری کنید زیرا در این صورت ماده ای به نام آمیگدالین در دانه به تجزیه شده و به اسید سیانوریک تبدیل می شود که ماده ای سمی است.

هشدار: برای مصرف خوراکی دانه های به تنها از مکیدن، قورت دادن یا ژل به دانه استفاده کنید و از جویدن این دانه ها خودداری کنید.

عوارض جانبی و احتمالی مضرات به دانه

مصرف بیش از حد به دانه، به دلیل محتوای سیانید موجود در آن ممکن است باعث بروز مشکلات سلامتی در فرد شود. پس مثل هر خوراکی دیگر در مصرف آن زیاده روی نکنید.

 

دستور تهیه ماسک زیبایی به دانه

مواد لازم :

2 قاشق غذا خوری به دانه

یک لیوان گلاب

2 قاشق چای خوری روغن بادام

به دانه را داخل گلاب ریخته و یک شب صبر کنید.روز بعد آن را از صافی رد کرده و سپس روغن بادام را به آن اضافه کنید.مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و به پوست خود بمالید . اجازه دهید ماسک به مدت 20 دقیقه روی پوست شما باقی بماند.سپس آن را بشویید.

شما می توانید حداکثر 1 هفته مواد باقیمانده را نگهداری کنید. هفته ای دو بار این ماسک را روی پوست خود بمالید.

ماسک به دانه برای کاهش لکه های پوستی

مواد لازم:

دانه های یک عدد به

آب به مقدار کافی

به دانه را با مقداری آب ( به اندازه ای که روی دانه ها را بپوشاند ) داخل ظرفی ریخته و بجوشانید.سپس اجازه دهید به مدت 4 ساعت باقی بماند.سپس بعد از خنک شدن آن را به نواحی دارای لکه بمالید.می توانید این ماسک را تا زمانی که لکه ها از روی صورت شما از بین نرود تکرار کنید.

شربت لاکچری مجلسی بهدانه

برای تهیه شربت خنک، خوشمزه و مجلسی به دانه، ابتدا تعدادی از به دانه ها را داخل یک ظرف ریخته با آب ولرم یکی دوباره شسته و سپس مقداری آب جوشیده ی ولرم روی آن ریخته و به مدت سه الی 4 ساعت استراحت دهید تا به دانه به خوبی ژل غلیظی به شما بدهند.

سپس در ظرف مورد نظر ریخته باشکر، گلاب، یا هر عرقیات معطر و مورد علاقه مخلوط کرده برای زیباتر شدن آن مقداری زغفران دم شده اضافه کنید و به همراه یخ نوش جان کنید. می توانید برای تزئین آن تکه های برش لیمو ترش، یا هر میوه ی دلخواه متناسب با طعم شربتتان برش داده و داخل جام شربت قرار دهید و میل کنید.

آموزش تهیه دمنوش بهدانه

 

تهیه دمنوش خانگی کاری زمان بر است ولی برای بانوان و آقایانی که از این کار لذت می برند ، در ادامه به تفصیل توضیح داده شده است ، ولی اگر زمان کافی برای تهیه دمنوش خانگی به ندارید ، می توانید از دمنوش های آماده و معتبر میوه به استفاده کنید.

۱) برای تهیه دمنوش به نخست باید” به “رسیده و شیرین ایرانی بخرید. ” به “های وارداتی با اینکه ظاهر هندسی آراسته تری دارند در بیشتر موارد از بو و مزه لازم بی بهره اند و بیشتر برای تزئین ظرف میوه مناسب اند تا کاربرد و فایده طبی.

۲) ” به ” را خوب بشویید تا پرزهای روی آن برود. اگر پوست “به” کاملاً زرد باشد نیازی به گرفتن آن نیست.

۳) پس از شستن میوه به باید آن را با رنده فلزی خلال کنید تا قطعاتی به طول حدوداً ۳ سانتی متر و قطر حدود ۲ میلی متر به دست آورید. قطعات ریزتر یا درشت تر ممکن است در مراحل بعدی شما را با مشکل روبرو کنند.

۴) پس از این کار باید قطعات رنده شده “به” را در یک سینی بگسترانید و روی وسیله گرمازایی با گرمای ملایم و پیوسته، مانند شوفاژ، قرار دهید. بسته به رطوبت هوا و دمای گرم کننده بین ۱ تا ۲ روز طول می کشد تا قطعات “به” خشک شوند. در این مرحله، خشکی نباید آنقدر زیاد باشد که خلالها را بتوان مانند چوب کبریت شکست.

۵) مرحله پایانی در تهیه دمنوش به، بو دادن آنهاست که نیاز به کمی مهارت دارد وگرنه ممکن است دمنوش به خوب از کار درنیاید. برای این کار باید یک ماهی تابه فلزی را روی شعله گاز بگذارید تا ظرف خوبِ خوب داغ شود، به قدری که اگر قطره ای آب در آن ریختید به پرش درآید و زود بخار شود. سپس خلالهای “به” خشک شده را یکباره در ماهیتابه ریخته و به سرعت با قاشق چوبی زیر و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه خلالها برسد. این کار را تا وقتی که رنگ خلالها به قهوه ای پررنگ برسد ادامه بدهید. کمی دود بلندشدن از این خلالها هیچ عیبی ندارد و حتی به خوش رنگتر شدن دمنوش به هم کمک می کند، بنابراین از برخاستن کمی دود و دم نترسید.

۶) پس از تغییر رنگ و بوداده شدن به ها، ماهیتابه را از حرارت دور کنید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در ظرف دربسته شیشه ای نگهداری کنید و از رطوبت هم دور نگهدارید.

۷) برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.

افزودن مقدار اندکی زعفران آثار قلبی و مغزی آن را تقویت می کند و رنگ و مزه اش را هم ارتقاء می دهد. اگر میوه به شما کاملا شیرین بوده باشد نیاز چندانی به شیرین کننده ندارید ولی اگر دوست داشتید خوب است که آن را با کمی نبات شیرین کنید و بنوشید.

از این پس با مصرف به، تهیه خورشت به، دانه های آن را جدا کنید و به بهترین شکل ممکن از آن استفاده کنید و لذت ببرید.

خدای بیکران از داشتن این همه نعمت تو را شاکر هستیم.

 

میوه های جهنمی

میوه های ویژه زنان و مردان را بشناسید

آموزش تهیه سرکه میوه به روش خانگی

فواید و خواص میوه های خشک

 

Beauty with seeds, training mask, tea and its properties

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان