طرز تهیه 6 چیز کیک خوشمزه و مجلسی در سه سوت

طرز تهیه 6 چیز کیک خوشمزه و مجلسی در سه سوت

پاییز دوست داشتنی با تمامی Romantic moments لحظه های عاشقانه زیر نم نم بارون توی بالکن روبروی کوهی عظیم و استوار بهترین حس و حال و بهم میده به خصوص وقتی که با یه تایم کوتاه یه چیز کیک خوشمزه با زحمت خودت چاشنی یه قهوه ی تلخ کنی. پروردگارا بابت تمامی نعمت های بیشماری که بهم دادی سپاسگزارم.

 

 

طرز تهیه 6 چیز کیک خوشمزه و مجلسی در سه سوت

چیز کیک(Cake thing) یکی از خوشمزه ترین دسرهای دنیا است. به همین بهانه در این بخش طرز تهیه 6 چیز کیک خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

1- چیز کیک شکلاتی

مواد لازم

1. 2 پیمانه ارد
2. 3 عدد تخم مرغ
3. پودر کاکائو ½ پیمانه
4. 2 ق چ پکینک پودر
5. 1 پیمانه شیر
6. 1 پیمانه شکر
7. 1/2 پیمانه روغن
8. چند قطره وانیل
9. مواد رویه چیز کیک
10. 200 گرم خامه صبحانه
11. 200 گرم پنیر خامه ای
12. 3 ق غ پودر قند
13. نصف پیمانه شیر
14. 1 ق غ پودر ژلاتین
15. 2 ق غ پودر کاکائو

طرز تهیه

ارد پ پ، کاکائو را ۳بار الک کرده ،تخم مرغ و شکر را هم میزنیم تا کرم رنگ و کش دار بشه بعد روغن را میریزیم، در حد مخلوط شدن هم می زنیم بعد شیر بعد آرد را در سه مرحله اضافه می کنیم، مایع اماده شده را در قالب از قبل چرب شده را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۴۵تا ۵۰ ، در فر ۱۸۰ درجه می گذاریم.

براتهیه مواد رویه چیز کیک، ابتدا شیر و پودر ژلاتین(Gelatin powder) را به روش بن مارین حل می کنیم، بعد پودر قند و پودر کاکائو، پنیر وخامه را هم می زنیم ودر اخر مخلوط شیر و ژلاتین رامخلوط کرده.

کیک خنک شده را در ظرف مورد نظر گذاشته و دور کیک را طلق می چسبانیم، بعد مایع اماده شده را روی کیک می ریزیم و سطحش رو صاف می کنیم و مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال می گذاریم تا رویه کیک ببندد.
برای تزیین روی چیز کیک هم می توان از گاناش استفاده کرد، برای تهیه گاناش باید مقدار مساوی خامه و شکلات تخته ای یا شکلات تلخ نیازداریم.

خامه راداخل شیر جوش ریخته و روی حرارت ملایم گاز می گذاریم تاخامه آب شود ولی نباید بجوشد ،سپس شکلات را اضافه کرده هم می زنیم، در آخر با گاناش روی چیز کیک را تزئین می کنیم، در آخر با شکلات رنده شده تزین می کنیم.

چیزکیک توت فرنگی با پایه بیسکوییت

مواد لازم

1. 1 بسته بیسکوییت ساقه طلایی
2. 100 گرم کره
3. 2 ق غ پودر ژلاتین
4. 200 گرم خامه
5. 100 گرم پنیر خامه ای
6. 2 ق غ شکر
7. نصف پیمانه شیر
8. 1/4 ق چ وانیل
9. توت فرنگی به میزان لازم
10. 1 بسته ژله توت فرنگی

طرز تهیه

برای کراست لایه اول من بیسکوییت ساقه طلایی رو در غذا ساز ریختم تا کاملا پودر بشه و بعد کره نرم شده بهش اضافه کردم و با قاشق کامل هم زدم، از طرفی کف قالبم کامل نایلون کشیدم بطوریکه دیواره ها رو هم بپوشونه و کمی هم سر نایلون بیرون باشه تا در انتهای کار برای بیرون آوردن چیز کیک راحت باشیم، خوب حالا مخلوط بیسکوییت و کره رو کف در قالب ریخته و با پشت قاشق فشرده میکنیم و بزارین یخچال تا کامل کره بسته بشه.

برای لایه میانی اول از همه در یک کاسه یک چهارم پ اب بریزین و روش دو قاشق پودر ژلاتین بپاشید، کمی که اسفنجی شد روی بخار کتری کاملا هم بزنیدش تا حل بشه و بزارین کمی خنک بشه، پنیر خامه ای، دویست گرم خامه، شکر، وانیل و شیر رو با هم کاملا مخلوط کنید و بعد ژلاتین رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و به آرامی روی سطح کراست بریزید و بزارین بسته بشه، حدود نیم ساعت که در یخچال موند و رویه اش بسته شد توت فرنگیها رو روش بچینین.

برای لایه آخر یک بسته ژله توت فرنگی رو با یک و یک چهارم لیوان ابجوش کامل حل کنید و بزارین کامل خنک بشه،وقتی لایه میانی چیز کیک خودشو گرفت حالا ژله رو به ارومی روی اون اضافه کنید و چند ساعت بزارین تو یخچال بمونه تا کاملا آماده بشه.

** برای بیرون آوردن چیز کیک از قالب لبه های های نایلون رو بگیرید و به آرامی از قالب در بیارین؛ نوش جان.

چیز کیک یخچالی آسون

مواد لازم

1. 1/5 بسته بیسکوییت دایجستیو
2. 100 گرم کره
3. 1 بسته پنیر خامه ای یا پنیر گچی بی نمک
4. 1 بسته پودر ژله
5. حدود 2 قاشق غ پودر ژلاتین
6. نصف بسته خامه صورتی

طرز تهیه

اول بیسکوییت را پودر کردم و بعد کره آب شده را اضافه کردم تا حالا خمیری شد اگه خشک بود به نظرم بشه کمی شیر یا حتی آب اضافه کرد باید خمیر سفتی بشه نه شل، بعد ته یه قابلمه مناسب رو را با نایلون فریزر بریده وباز شده پوشانده و خمیر را کاملا ته قابلمه و روی نایلون با دست فشار داده و صاف کردم بعد اونو داخل یخچال حدود ۲۰ دقیقه گذاشتم.

حالا نوبت لایه بعد که پنیر و خامه و پودر ژلاتین حل شده است که کاملا با هم مخلوط ویک دست کردم و مثل غلظت ماست سفت شد حالا خمیر رو از یخچال درآورده و لایه بعد رو ریخته و کاملا روش رو صاف کردم و حدود نیم ساعت دیگه توی یخچال گذاشتم و بعد پودر ژله رو با آب کمتر از دستور روی خود بسته حل کرده و روی لایه های قبل ریخته و حدود یکساعت دیگه در یخچال گذاشتم.

چیز کیک لیمویی

مواد لازم

پتی بور شیری یا شکلاتی: 1 بسته
شکر: 1 قاشق غذاخوری
کره ذوب شده: 50 گرم

پنیر خامه ای: 1 بسته 100 گرمی
پودر قند: 1/4 فنجان
آب لیمو: 1 و 1/2 قاشق چایخوری
پوست لیمو رنده شده: 1 قاشق چایخوری
وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد

طرز تهیه

فر را روی دمای 165 درجه سانتیگراد قرار دهید.
درون یک کاسه بیسکویت خرد شده، شکر و کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.
قالب مافین را با قلمو کمی چرب کنید.

به اندازه یک قاشق از مواد درون قالب ها بریزید و خوب فشار دهید تا به قالب بچسبد.
قالب را 5 دقیقه درون یخچال قرار دهید.
پنیر خامه ای، وانیل، پودر قند، آب لیمو، تخم مرغ و پودر لیمو رنده شده را با هم مخلوط کنید.
از این مخلوط درون قالب مافین روی بیسکویت ها ریخته و برای 25 دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از خارج کردن از فر صبر کنید تا خنک شود و چیز کیک ها را از قالب جدا کنید.
می توانید با مارمالاد و مربا این چیزکیک ها را تزیین کنید.

چیز کیک انار

مواد لازم

دو و یک دوم فنجان بیسکویت خرد شده
2 قاشق غذاخوری شکر
یک دوم قاشق چایخوری دارچین
یک دوم فنجان کره ذوب شده
مواد لازم برای لایه پنیری چیزکیک انار برای شب یلدا
3 بسته پنیر خامه ای در دمای اتاق قرار داده شده. معادل 700 گرم
400 گرم شیر غلیظ شده شیرین
یک چهارم فنجان آب لیمو
یک دوم قاشق چایخوری وانیل
کمی نمک
3 تخم مرغ بزرگ

مواد لازم برای سس انار

سه چهارم فنجان شکر
3 قاشق غذاخوری آرد ذرت الک شده یا نشاسته
2 فنجان آب انار

طرز تهیه

بیسکویت خرد شده، شکر و دارچین را مخلوط کنید. سپس کره را اضافه و خوب هم بزنید. این مخلوط را درون قالب کمربندی بریزید و با پشت قاشق کف و روی دیواره های قالب کمربندی فشار دهید.
فر را روی درجه 15 درجه سانتی گراد یا 300 درجه فارنهایت بگذارید تا گرم شود.

پنیر خامه ای که در دمای اتاق گذاشته اید را با شیر مخلوط و کاملا هم بزنید. آب لیمو، وانیل و نمک را اضافه و مخلوط کنید. در انتها سه تخم مرغ را اضافه کرده و با همزن به آرامی مخلوط کنید. در اینجا کرم شما آماده است.
این مخلوط را روی لایه بیسکوییتی بریزید و برای 40 الی 45 دقیقه درون فر بگذارید. بعد از پختن کیک به آرامی با چاقو لایه بیسکویتی را از لبه ها جدا کنید و برای یک ساعت بگذارید خنک شود.
 

در یک تابه متوسط شکر، آرد ذرت یا نشاسته و آب انار را با هم مخلوط کنید. شعله گاز را روی درجه کم بگذارید و به آرامی هم بزنید تا غلیظ شود. غلظت این مایع وقتی به حدی رسید که به پشت قاشق چوبی تان بچسبد، شعله گاز را خاموش کنید.
هنگامی که کیک به صورت کامل سرد شد سس انار را روی آن ریخته و با دانه های انار تزیین کنید و برای 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

چیز کیک کدو حلوایی دو لایه

مواد لازم

پنیر خامه ای نرم شده: 2 بسته
شکر سفید: 1/2 فنجان
عصاره وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
بیسکویت خرد شده: 1 بسته
پوره کدو حلوایی: 1/2 فنجان
دارچین: 1/2 قاشق چایخوری
میخک: 1 قاشق چایخوری
جوز هندی: 1 قاشق چایخوری
خامه قنادی زده شده: 1/2 فنجان
کره: 100 گرم
پودر ژلاتین: 2 بسته

طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ پنیر خامه ای، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و قدری بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی درست شود.
یکی از بسته های پودر ژلاتین را به مخلوط قبل اضافه کرده و مجدد مخلوط کنید.
پوره کدو حوایی، دارچین و میخک را درون کاسه ای مخلوط کنید و در ادامه بسته دیگر پودر ژلاتین را اضافه کنید.

بیسکویت خرد شده و کره نرم شده را با هم مخلوط و درون قالب کمربندی بریزید و برای 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.
از مخلوط شکر و پنیر خامه ای یک لایه روی مخلوط بیسکویت و کره ریخته و برای 3 الی 4 ساعت درون یخچال قرار دهید.

قالب را از یخچال خارج کرده و لایه دوم یا همان لایه کدو حلوایی را روی لایه اول بریزید و مجدد درون یخچال قرار دهید.
بعد از 3 ساعت قالب را از درون یخچال خارج کرده از قالب بیرون آورده و برش دهید.

How to prepare 6 delicious cake and chamber in three whistles

راهنمای اقامت و مهاجرت
بیوگرافی هنرمندان